Od paru dni wszystkie linie produktów Mantic Games - Kings of War, Warpath, Dwarf King's Hold, Project Pandora - są dostępne w sieci sklepów GRAAL, jak również w ofercie sklepu internetowego tej samej firmy.
Zgodnie z polityką tej firmy ceny są niestety nieco wyższe, niż gdzie indziej. Osobiście jednak zamierzam właśnie w Graalach robić moje Manticowe zakupy - z tego co mi wiadomo ichnie placówki to obecnie jedyne polskie sklepy stacjonarne, w których można zakupić produkty Mantic Games, i za to IMO należy im się trochę wsparcia
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
W ramach tego wsparcia stałem się dziś szczęśliwym posiadaczem twardookładkowego podręcznika do Kings of War, i muszę powiedzieć, że książka jest fenomenalna. 144 strony, pełen kolor, papier kredowy. Mnóstwo ilustracji - zarówno czarno-białe szkice, jak i w pełni kolorowe grafiki oraz duże fotki pomalowanych modeli i fajnych makiet. Powiedziałbym, że od strony technicznej wydanie ustępuje nieco książkom Privateer Press, a Games Workshop ma pewną przewagę w ilości ilustracji, które zmagazynowali przez 30+ lat działania, ale wobec innych konkurentów nie ma się absolutnie czego wstydzić.
W nadchodzących dniach postaram się popełnić obszerniejszą recenzję w serwisie http://www.thenode.pl/