Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Czy to Avatars of War ?
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
ja wzialem tego spod Khorne lorda i jest uroczo wielki
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
Pegaz z gamezone jest niezły, z tym, że skrzydła ma raczej do wymiany. Nazywa się toto zdajsie darkpath sorceress on pegasus, z tym, że teraz dosyć ciężko to kupić. Wsadziłem na niego CoKa, z tym, że musiałem nieco rozgiąć mu nóżki i wkleić go na GS. Malusa pewnie też dałoby radę podobnie przymocować.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Trzeba to robić we dwoje: jeden trzyma Malusa za korpus, drugi wkłada mu kombinerki między nogi i delikatnie rozgina. CoK był metalowy, model podobny do Malusa.Eltharion pisze:Tylko że u malusa ciężko coś z nogami kombinować
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Sucz też całkiem niezła. Jak chcesz wsadzić na niego Malusa, to skrzydła przyklejasz w innym miejscu. Najlepiej je w ogóle wymienić, bo są dość rachityczne.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2012, o 22:02 przez Duderson, łącznie zmieniany 1 raz.
Uploaded with ImageShack.us
Wip. Ale widać, o co chodzi. Ciężko mi tylko powiedzieć, czy miecz Malusa się pomieści.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2012, o 22:20 przez Duderson, łącznie zmieniany 1 raz.
W oryginale opada w dół, ma slota w przednim kopycie, ale kiepsko to wygląda. Radzę go nawiercić od dołu i wstawić przezroczysty patyczek, żeby go ustawić jako wznoszącego się do góry. Skrzydła z GW, trochę roboty z pilnikiem, GS-em i pinami było, żeby się to trzymało. Z nogami męczyłem się trzy minuty, ale robić to samemu nie polecam.