Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Leci w TV transmisja z obrad w PZPN. Kto nie czuł komuny niech rzuci okiem. 

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
- Jacek_Azael
- Masakrator
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Chyba, że Zibi nie da sobą kręcić... Jednak nie bardzo w to wierzę
...

Ciekawe ile kasy dostał sędzia w meczu Chelsea-ManU?
Jeszcze takiego sedziowania na bezczela jednej drużynie to nie widziałem, to bije na głowę mecz barcy w lidze tydzień temu. Czerwona Ivanovica może i sie należała, ale na żadnej powtórce nie widziałem kontaktu. Pierwsza żółta dla torresa z dupy, a druga nie wymaga komentarza. Brutalny faul na wyprostowanych nogach Evansa, za który powinna być czerwona- e tam damy czerwona faulowanemu. Rooney kilkanaście fauli, w tym ciagniecie za koszulkę mając żółta- nie ma problemu! Ekstremalne hamstwo fan persiego od początku meczu-nie ma problemu. I sama kwintesencja: gol ze spalonego chicharito. Koleś stoi sobie za bramkarzem i wszystkimi zawodnikami i to nie jest spalony!
Takich sędziów powinno sie przykładowo wypier*****.
Jeszcze takiego sedziowania na bezczela jednej drużynie to nie widziałem, to bije na głowę mecz barcy w lidze tydzień temu. Czerwona Ivanovica może i sie należała, ale na żadnej powtórce nie widziałem kontaktu. Pierwsza żółta dla torresa z dupy, a druga nie wymaga komentarza. Brutalny faul na wyprostowanych nogach Evansa, za który powinna być czerwona- e tam damy czerwona faulowanemu. Rooney kilkanaście fauli, w tym ciagniecie za koszulkę mając żółta- nie ma problemu! Ekstremalne hamstwo fan persiego od początku meczu-nie ma problemu. I sama kwintesencja: gol ze spalonego chicharito. Koleś stoi sobie za bramkarzem i wszystkimi zawodnikami i to nie jest spalony!
Takich sędziów powinno sie przykładowo wypier*****.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Przed meczem chciałem, żeby wygrał MU - zobaczyłem kolejną żenadę z udziałem sędziów i MU... Który to już raz ???
Siweusz pewnie znowu napisze, że się nie znam... Ale mnie to nie obchodzi. Sędziowie sprzyjają Czerwonym Diabłom od początku tego sezonu ( czy tylko tego?) i robią to w sposób ostentacyjny, pacząc po kolei wyniki meczów - to jakaś paranoja jest już... Szkoda, bo mecz w pierwszej połowie rewelacyjny był... Ale jak już Chelsea wyrównała i dalej naciskała, to sędzia postanowił coś z tym zrobić... I zrobił...
Siweusz pewnie znowu napisze, że się nie znam... Ale mnie to nie obchodzi. Sędziowie sprzyjają Czerwonym Diabłom od początku tego sezonu ( czy tylko tego?) i robią to w sposób ostentacyjny, pacząc po kolei wyniki meczów - to jakaś paranoja jest już... Szkoda, bo mecz w pierwszej połowie rewelacyjny był... Ale jak już Chelsea wyrównała i dalej naciskała, to sędzia postanowił coś z tym zrobić... I zrobił...
Siweusz ewidentnych bubli nie przepuszcza. Siweusz jest obiektywny. Drukarnia jak licho.smiejagreg pisze: Siweusz pewnie znowu napisze, że się nie znam...

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec

Szkoda świetnego widowiska

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Źle mnie zrozumiałeś - zupełnie odwrotnie
. Po prostu spodobała mi się Twoja wypowiedź - stąd ten śmiech, wcale nie ironiczny
...

Ostatnio krążył po internecie fajny artykuł jakiegoś fana, który zastanawia się dlaczego jeszcze nie nagłośniono sprawy sędziowania pod Manu. Co rok są najbardziej na + jeżeli chodzi o pomyłki sędziowskie, na drugim biegunie jest Chelsea i Arsenal. Dziwnym trafem też Manchesterowi są wybierani cały czas ci sami sędziowie (najczęściej sędziuje Howard Webb), a jeżeli jakiś podpadnie sir Alexowi, wtedy nawet przez rok nie sędziuje ich spotkań, lub wręcz jest zsyłany do sędziowania niższych lig przez jakiś czas. Żadna liga nie jest w 100% czysta, co pokazują ostatnie lata. Szkoda, że w premier league się tego nie zauważa.
Dzisiejszy mecz idealnie wpisuje się w ten obraz.
Dzisiejszy mecz idealnie wpisuje się w ten obraz.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szlachectwo zobowiązujeDastor pisze:... jeżeli jakiś podpadnie sir Alexowi, wtedy nawet przez rok nie sędziuje ich spotkań, lub wręcz jest zsyłany do sędziowania niższych lig przez jakiś czas.

Jako kibic MU : sedzia wzial pieniadze, sedzia zalatwil mecz. Bylo inwestowac w odpowiednie transfery, a nie jakies gwiazdy sie sciaga ^^. Bez obrony, bez srodka pola, a i tak sie wygra na wyjezdzieGrolshek pisze:Jako kibic czerwonego klubu powiem tylko tyle. Trzeba było więcej płacić sędziom a mniej zawodnikom to też byście wygrywali...
Sędzia był uczciwy. Zapłaciliśmy za 3:2 i było 3:2.

Legia pocisnęła, muszę powiedzieć że byłem w szoku jak Ljubo wcisnął na 3:2 

Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454