Hejou, zakurzyłem się nieco.
Bez ceregieli, 8 górników z wspaniałego Skull Passa
Na pewno jest się czego przyczepić, na pewno jest coś źle
Nawiasem, malowane eony temu, ale brody, złocenia i świeczki poprawiane niedawno.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2012, o 17:32 przez Kniapa, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja do kolegi
- No, dziś gramy na proxach
- A jakie staty mają te proxy ???
Co do malowania proste i schludne
Doczepiłbym się tylko traya chyba za dużo władowałeś na niego trawki.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Nie wszystkie fotki widać...
Uwagi do dwarfów:
- nosy i policzki jednak bym rozjaśnił, mimo, że to minerzy
- złote elementy - do zwashowania, jedni wolą devlan, inni czarny wash, a potem do powyciągania.
- na świece wash gryphon sepia ew. devlan mud
- płomienie świec można by od dołu zacząć białożółtym, a potem w górę przez żółty, pomarańczowy, zcerwony aż do ciemnej czerwieni. Fajnie to wygląda.
- brody można by jeszcze ciut rozjaśnić
- nie ma fotek od zadka
- generalnie podobają mi się, pomimo że modele nieciekawe. Malowanie je poprawia.
Uwagi do chaosu - dużo bardziej podoba mi się nurglita: ma jednolitą kolorystykę, wprawdzie można by poprawić troche elementów, ale wg mnie oddział takich będzie super.
Natomiast przerabiany warrior z marudera wygląda kiepsko imho. Jest za drobny, poza tym kolorystycznie mi jakoś nie pasuje... Nie wiem , coś jeszcze jest nie tak z nim, ale nie wiem co...
Co do woja, na 12 będzie tylko 3 od każdego bóstwa, bo w głowie pojawił się pomysł oddziału stworzonego z indywidualistycznych świń
Drugi gościu to WÓDZ grasantów z markiem khorne'a, nie wój, podkreśliłem go tylko innym uzbrojeniem.
Ja do kolegi
- No, dziś gramy na proxach
- A jakie staty mają te proxy ???
Uwaga co do wodza grasantów pozostaje w mocy. Elementy od warriorów czynią go trochę pokracznym, wygląda jakoś... karzełkowato w za dużym hełmie i ze zbyt wielką tarczą...