ALe Wy jesteście nudni
True Legion Ekstraklasa - Krakowska Liga WFB
Re: True Legion Ekstraklasa - Krakowska Liga WFB
mi to tam lotto bo cokolwiek będzie będę grał.
ALe Wy jesteście nudni

ALe Wy jesteście nudni
Kosa moze zorganizujemy lige w styczniu?
mecz rewanż
np jedna bitwa na duze 3,5k z ograniczeniami jak na ponizej 3k a rewanz na male 1,6k liczymy srednia z obu gier.
Byliby chetni na taki format w styczniu?
3 paringi po 2 tygodnie na paring.
mecz rewanż
np jedna bitwa na duze 3,5k z ograniczeniami jak na ponizej 3k a rewanz na male 1,6k liczymy srednia z obu gier.
Byliby chetni na taki format w styczniu?
3 paringi po 2 tygodnie na paring.
ja jestem za, ale wolałbym jednak rewanz tą samą rozpą w której była pierwsza bitwa. Bo wtedy utarte schematy schodzą na drugi plan, bo każdy potrafiłby zagrać WL+arcymagiem, bądz totalnym defensem krasnoludzkim, oto mi właśnie chodzi. I np. WE cholernie zyskują w takiej rozgrywce. Idea jest prosta, dzięki temu każdy ma równe szanse i liczy się tylko skill, bo co z tego jak zrobię turbo giętą rozpę, którą prowadzi się jak cep, skoro przeciwnik mnie również nią sklepie bo wielkiej finezji ona nie wymaga 
edit:
za duże punkty, bo będzie mało chętnych, widać to już po 2800...
Dlatego format Euro jak najbardziej wskazany.
edit:
za duże punkty, bo będzie mało chętnych, widać to już po 2800...
Dlatego format Euro jak najbardziej wskazany.
tak, dokładnie tak 
rewanż armią przeciwnika, bo to jest ogromny czad, do tego mozna pograć czyms innym niż zawsze.
Ligi zostawmy na ciekawe rozwiązania... od poważnych rzeczy mamy turnieje, które są często w Krakowie bo po co robić ligę jako w zasadzie kolejny turniej tylko rozbity w czasie?
I Piotrek, dzięki takiej lidze dużo więcej się nauczysz bo będziesz zmuszony do lepszego ogarnięcia armi przeciwnika, bo sam nią zagrasz. Wiadomo, że turniej w takim wypadku nie wchodzi w rachubę, brak czasu, ale liga? I nie, ona już nie rozciagnie się w czasie gdyż wykrewowało się pewne środowisko graczy w naszym rejonie, którzy zawsze się wstawią. Poprzednia liga była w zasadzie budowana na zgliszczach tego co było, teraz tych zgliszcz nie ma tylko jest solidna budowla a więc nie martwiłbym się, że będzie długa. Damy 2 tygodnie na rozegranie tych 2 bitew, podkreslam nadal to jest ten sam przeciwnik i od razu przecież mozna cyknąc dwie bitwy za jednym razem.
Format Euro jest ok
rewanż armią przeciwnika, bo to jest ogromny czad, do tego mozna pograć czyms innym niż zawsze.
Ligi zostawmy na ciekawe rozwiązania... od poważnych rzeczy mamy turnieje, które są często w Krakowie bo po co robić ligę jako w zasadzie kolejny turniej tylko rozbity w czasie?
I Piotrek, dzięki takiej lidze dużo więcej się nauczysz bo będziesz zmuszony do lepszego ogarnięcia armi przeciwnika, bo sam nią zagrasz. Wiadomo, że turniej w takim wypadku nie wchodzi w rachubę, brak czasu, ale liga? I nie, ona już nie rozciagnie się w czasie gdyż wykrewowało się pewne środowisko graczy w naszym rejonie, którzy zawsze się wstawią. Poprzednia liga była w zasadzie budowana na zgliszczach tego co było, teraz tych zgliszcz nie ma tylko jest solidna budowla a więc nie martwiłbym się, że będzie długa. Damy 2 tygodnie na rozegranie tych 2 bitew, podkreslam nadal to jest ten sam przeciwnik i od razu przecież mozna cyknąc dwie bitwy za jednym razem.
Format Euro jest ok
-
Bretonnian
- Falubaz
Nie dam Ci dotykać moich figurek Kosa.
Mecz armia przeciwnika słabe 
Tyś jest słaby
a tak btw, stary, ale wymyśliłem turbo rasza nekronami, po eldarach będziesz kwiczał teraz walcząc z Nekronami
a tak btw, stary, ale wymyśliłem turbo rasza nekronami, po eldarach będziesz kwiczał teraz walcząc z Nekronami
hahaha
po tych grobowych świętach (ha, znak, ze to czas Nekronów
) sie przekonasz, oj biedni space marinsi, biedni...
po tych grobowych świętach (ha, znak, ze to czas Nekronów
-
Bretonnian
- Falubaz
No chyba jednak nie <ćwiczy budowanie terminatorów w 3 minucie>
Btw -> Let the flame begin! 
w 3 minucie to Ty nie masz HQ 
Gramy Euro, zapisy ruszą w osobnym temacie w sobotę lub w niedzielę.
Wisła Kraków.
euro 2600?
Może takie własnie będzie jak da sie gdzieniegdzie przeczytać
Może takie własnie będzie jak da sie gdzieniegdzie przeczytać
Dobrze kombinujesz, ale trzeba by to dostosować do terminu turniejów i ew. masterów - trzy bitwy to trzy tygodnie, imo to jest dobra ilość, tylko jak najczęściej.
Wiadomo już jaki format będzie obowiązywał w przyszłym roku w lidze? Przydałby się trening w Krakowie.
Wiadomo już jaki format będzie obowiązywał w przyszłym roku w lidze? Przydałby się trening w Krakowie.
Oj, jeździłem jeszcze po cmentarzach przy Wszystich Swiętych..Danrakh pisze:Niedziela się kończy Sevi![]()
Dziś popołudniu będzie
Format będzie najprawdopodobniej ten sam - euro 2400, kwestia ograniczeń, ale na to musimy czekać
W nowym regulaminie lig lokalnych będzie 30 dni na rozegranie całej ligi, tak aby była legalna.
Tak więc - 10 dni na bitwę
Wisła Kraków.