Filmik teaser - DMP 2007
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Po 9 godzinach? Dla pocieszenia powiem ci, że jak moja żona zaszła w ciążę to rozpocząłem swoją batalie z ZUS. Dzisiaj mój synek ma 4 lata, mam 3 wyroki na moją korzyść, a ZUS odmawia odsetek od zasądzonych przez sąd świadczeń. Twierdzi, że wypłacic nie musi, bo świadczenia wypłacił w ciągu 30 dni od wydania wyroku przez sąd... Jednym słowem czwarta sprawa w drodze...Jankiel pisze:A tam trzeźwy
Byłem po 9 godzinach użerania się z ZUS, który stosuje kupę brudnych sztuczek, z łamaniem prawa i ignorowaniem wyroków sądowych włącznie, byle nie wypłacić należnego swiadczenia.
A o brudnych sztuczkach ZUS, niekompetencji i ignoranctwie kadry tej szacownej instytucji mógłbym napisać felieton...
Sorki za offtop...
Bardzo kiepski żart... Ja już chciałem do Jasia dzwonić i załatwiać mu prawnika...
Żal dla twórcy tego beznadziejnego i zajebiście nieśmiesznego żartu...
Filmik zajebisty...
Pozdro Jasiuuu
Filmik zajebisty...
Pozdro Jasiuuu
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
to Wasz odzew na forum spowodowal, ze zart jest w decheLinuX pisze:Bardzo kiepski żart... Ja już chciałem do Jasia dzwonić i załatwiać mu prawnika...
"I fart in your general direction"
Dałeś się wrobić na szaro. To znaczy, że żart był przedni i się udałLinuX pisze:Bardzo kiepski żart... Ja już chciałem do Jasia dzwonić i załatwiać mu prawnika...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- swieta_barbara
- habydysz
Film zajebisty. Jasiu, kiedys musze Cie zmolestowac o wszystkie film i zdjecia jakie zrobiles podczas turniejow. Jestem pewien, ze masz je gdzies zakitrane. Wpadne do Ciebie z przenosnym dyskiem, albo cos.
Zdjecia dobrane masakrycznie, green wyglada troche jak homer simpson. Respekt ja stad do kozielnicy.
Zdjecia dobrane masakrycznie, green wyglada troche jak homer simpson. Respekt ja stad do kozielnicy.
poprostu miestrzostwo swiata
heloł
dzieki za te mile słowa ale ten filmik jest naprawde plewny i mimo ze to wersja 7,0 chyba to i tak ma mase błędów . pierwszy filmik powstal na spontanie zawieral mniej klubow duzo wiecej niegrzecznych zdjec i 'dowcip' na koniec, enyłej przez Szafe o mało nie mialem niemilej rozmowy telefonicznej.
'-eee tato.... ee no wiec dostalem mandat no iiii
- nic sie nie stalo kazdemu zdarza sie wpasc na kanara
- ee no niezupełnie dostałem 12tyś euro od Sony za lamanie praw autorskich '
a najlepsze ze mam 40zł i musze wytrwać do 1szego a on mi mówi coś o 3mln zł ,zabije kiedyś Szafe za tego stresa
Kacper: spoko nagram ci na dvd i przyniose na jakis turniej , ale gruby buc z ciebie ze na dmp cie nie bedzie
dzieki za te mile słowa ale ten filmik jest naprawde plewny i mimo ze to wersja 7,0 chyba to i tak ma mase błędów . pierwszy filmik powstal na spontanie zawieral mniej klubow duzo wiecej niegrzecznych zdjec i 'dowcip' na koniec, enyłej przez Szafe o mało nie mialem niemilej rozmowy telefonicznej.
'-eee tato.... ee no wiec dostalem mandat no iiii
- nic sie nie stalo kazdemu zdarza sie wpasc na kanara
- ee no niezupełnie dostałem 12tyś euro od Sony za lamanie praw autorskich '
a najlepsze ze mam 40zł i musze wytrwać do 1szego a on mi mówi coś o 3mln zł ,zabije kiedyś Szafe za tego stresa
Kacper: spoko nagram ci na dvd i przyniose na jakis turniej , ale gruby buc z ciebie ze na dmp cie nie bedzie
- swieta_barbara
- habydysz
Heh, przyjade, ale w niedziele. Poogladac sobie zwyciestwo mojego klubu i wasze zniszczone zmelanzowane mordy.