PMOTM XXXVIII - Khemrian Warsphinx

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

PMOTM XXXVIII - Khemrian Warsphinx

Post autor: Druchii »

Siemano!
Udało mi się w końcu wymęczyć pierwszego Warsphinxa do mojej armii. Zdjęcia jak zawsze słabe, ale ni krzty dzisiaj światła i czasu, więc jest jak jest ;) Mimo tego, że tylko na stół to i tak zajął mi całe mnóstwo czasu, a i tak będę jeszcze nanosił poprawki, bo nie ze wszystkiego jestem do końca zadowolony ;)
Pomimo tego, że kosz z gwardzistami według mnie trochę nie pasuje do figurki to i tak UWIELBIAM TEN MODEL. Jest zajebiście monumentalny. Płonąca kosa ma tu symbolizować fiery roar bestii.
Mam nadzieję, że się spodoba.
Pozdro i jak zawsze miłego oglądania.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ketman
Mudżahedin

Post autor: Ketman »

=D> świetna robota stary. Musiałeś nieźle się napracować, ale efekt piorunujący.

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Dzięki ;*
No fakt, trochę to trwało. Jak będzie lepsza aura to postaram się zrobić więcej fot na których będzie widać coś więcej.

Awatar użytkownika
Deus
Falubaz

Post autor: Deus »

Sfinks jest mega, ale ogień postarałbym się troszkę jeszcze dopracować bo wygląda tak jakby wypływał z kosy, a nie jakby kosa płonęła, a charakteru modelowi dodałby OSL, od płomienia chcoiażby tylko na kosie. Ale tak czy inaczej model gniecie.
Obrazek

ODPOWIEDZ