Galeria Naviedzonego (PMOTM XXXVIII - Necrosphinx)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Galeria Naviedzonego (PMOTM XXXVIII - Necrosphinx)

Post autor: Naviedzony »

Zakładam sobie taką oto śmieszną galerię moich figurków. Raz na jakiś czas coś tu się będzie pojawiać, a dzisiaj moje zgłoszenie na tegomiesięczny PMOTM. (choć Druchii i tak wygra ;) )

Konwersja Necrosphinxa zrobiona jest od "pasa" w górę z części oryginalnego modelu Necrosphina by GW (tak jak i zwieńczenie ogona), a reszta wykonana jest przeze mnie z drutu i dużej ilości masy modelarskiej firmy WAMOD.

Taki oto sobie sfinks w wersji skorpioniej, strażnik świata umarłych. :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Wyglaa jak z filmu - dla mnie hit ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Bomba! nawet mimo tego, że kolory odwłoka odstają od korpusu,chodzi o to, że słabo się kombuje taki dobór kolorów.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Dziękuję. :)

Fotki nieco prześwietlone chyba. Normalnie jest troszkę ciemniejszy, bardziej kościsty.

ODPOWIEDZ