Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
a widzisz, a są tacy co sądzą, że ten FAQ odnosi się tylko do pojedynkówShino pisze:Mount nie dostaje (jest to w faqu do wochu).
tak sie grało przynajmniej jednego mastera chyba, w sensie ze na mounta ze shrinea działamisha pisze: czyli rozumiem, że bless ze shrina nie działa na mounty (FAQ) i nie należy spodziewać się juggerów z T6 albo smoka z większym T i wardem 4+?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
No a kto tam w Gdansku sedziował ; p a na zwardowanym smoku latali Duke i Barbara więc interpretacja przyszła ze stolicymisha pisze:zapytaj sędziów kto puścił smoki z wardem 4+nie moja sprawa, ale chcialbym wiedzieć jak te mounty traktować
A jak jest wyznaczana ta strefa? Pozycja maszyny po ostatnim strzale? "Lufa" wyznacza przód? Co jak przeciwnik nie obraca maszyn? (90% graczy nie obraca maszyn). Co z kowadłem, które lufy nie ma?Furion pisze:tak. musisz dostawić się do odpowiedniej strefy, a szarżę wykonać z max 1 wheelem do 90 stopniKról Goblinów pisze: Czy szarżując na maszynę jestem w jakikolwiek sposób ograniczony co do kierunku potencjalnego overruna.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Co się tak tej tabeli uczepiliście. Faq nie zmienia tabeli, tylko precyzuje kto czerpie korzyści z gifta w myśl jednej z DWÓCH(a nawet 3, bo trollinki też rzucają na tabelę "oka") zasad które, w ogóle dają możliwość rzucania na tę nieszczęsną tabelę.Siweusz pisze:Gdyby na str 58 była druga tabelka, to ok. Ale tak, to stosujemy tę z 48str a do tej jest faq.
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
Pytanie w faku: "How do rolls on the Eye of the Gods table..." odnosi się chyba do rzutu na tabelce, niezależnie od źródła błogosławieństwa.żuk pisze: *I w myśl zapisu w Faq'u + określeniu strony 43 odnosi się wg. mnie do zasady "Eye of ..." czyli sytuacji z pojedynkami.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Kod: Zaznacz cały
Q: How do rolls on the Eye of the Gods table affect mounts? (p43)
A: They do not, unless the gift is one that affects the entire
model, like Magic Resistance.