Turniej Mordheim w Warszawie - Polcon 2007
- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

Co Cię tak śmieszy, coooo?Sykstus pisze:![]()
:lol::lol::lol::lol: Super nazwa muszę zapamiętać
Ty sobie nie myśl, że przyjedziesz, oberwiesz po zadzie, a i tak staniesz na podium za to, że masz jedną z najlepiej pomalowanych band w PolsceSykstus pisze:A będą jakieś dodatkowe punkty za całą bandę pomalowaną, czy cóś w tym stylu ?
A tak serio - nie ma oceny hobbystycznej. A to z tego powodu, że musielibyśmy mieć cały sztab bezstronnych, znających się na rzeczy sędziów, żeby nie było jak na Bazylu 2005
i tak Cię zapamiętają po Twej bandzie, nawet jeśli bedziesz sotatni (ja i tak wiem, ze to wygrasz 
 )

Sykstus pisze:Dzięki O Koso za te słowa otuchyA ja wiem ze nie wygrasz DMP
dzięki za słowo otuchy
Widzisz jak dobrze Ci życzęKosa pisze: dzięki za słowo otuchyskoro mówisz, ze nie wygrasz to bardzo we mnie wierzysz, bo co innego mówić, że nie wygrasz, a co innego, że nie będziesz miał ostatniego miejsca
IMO jak wpadniesz z niepomalowaną bandą to nikt Ci za to oka nie wydłubie.

Najprawdopodobniej wypali transport makiet z moim bratem więc z terenami powinno być wporzo  

"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

To pytanie do Staśka, ale z tego, co mi wczoraj mówił, to takSykstus pisze:Będą w czwartek popołudniu ?
@wszyscy z niepomalowanymi bandami
Słowo "powinny" z prawnego czy prawniczego [ja to nędznica zapomniałam jaka w tym różnica
Jakkolwiek umiłowanie prawa nic tu nie daje, to martwy przepis
Oczywiście FAJNIEJ byłoby, gdyby bandy były pomalowane, ale jeśli jest to być albo nie być na turnieju, to wolę Was z bandami niepomalowanymi, niż w ogóle
Ale jak macie do wyboru pomalowana albo nie, to wybierzcie jednak pomalowaną...
Więc, Pedros, Azaghal i inni - zróbcie ile możecie i to przynieście.
Makiety pewnie dowieziemy raczej późnym popołudniem jeśli nie wieczorem. Podyktowane jest to tym, iż Talares musi skończyć prace. Zatem będzie mógł nam otworzyć  nasz makietowy "Sezam" dopiero po 18-j.  

"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"