Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Lord, BSB, 4lvl Death, 1 lvl Death, 3 fasty, 2 marudy, choseni, crusherzy, 2 szrajny.
Napiszesz swoją rozpiskę w dziale?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Wiem ale ciekawi mnie twoje złożenie lorda i grasantów bo i do jednego i do drugiego nie mam talentu jeżeli chodzi o złożenie rospiski z nimi
- sorinmarkov
- Chuck Norris
jest gdzieś w pdf`ie nowy koncept z zasadami do naszych jednostek? chodzi mi o tą małą broszurkę do booka
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Ja robię własne rozpiski ale szkoda mi na to pkt wydaje je na czarny język i marionetkę które według mnie robią większe zniszczenieEldritch pisze:BoT jest zajebiste, ludzie tego nie biorą bo kopiują rozpiski z forum, zamiast tworzyć własne.
amatorzy:)Robert.P pisze:Ja robię własne rozpiski ale szkoda mi na to pkt wydaje je na czarny język i marionetkę które według mnie robią większe zniszczenieEldritch pisze:BoT jest zajebiste, ludzie tego nie biorą bo kopiują rozpiski z forum, zamiast tworzyć własne.
Jak się popiści to sie zmiesci i Bot i BT i IP i CH nawet!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
amatorzy:)
Jak się popiści to sie zmiesci i Bot i BT i IP i CH nawet![/quote]
Co to CH?
Jak się popiści to sie zmiesci i Bot i BT i IP i CH nawet![/quote]
Co to CH?
nakierujcie mnie prosze gdzie znajde (oprocz dodatku do WD) zasady/ceny/opcje do nowych jednostek WoChu? Najlepiej w wersji pedeef.
dzieki.
dzieki.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
na przyszłość ku potwierdzeniu, tak mnie naszło po bitwie
hero jest dołączony do oddziału, oddział dostaje blessingi od ołtarzy.
oddział zostaje zniszczony, przeżywa tylko hero
czy ma on nadal wszystkie blessingi które były na oddziale?
hero jest dołączony do oddziału, oddział dostaje blessingi od ołtarzy.
oddział zostaje zniszczony, przeżywa tylko hero
czy ma on nadal wszystkie blessingi które były na oddziale?
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A