Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku
ja wyobrażam sobie krasnoludów jako walczących w ścisłym szyku, tarcza przy tarczy
taki "żółw" jak u rzymian
nowe modele dobrze to oddają
tylko nowy AB by się przydał
taki "żółw" jak u rzymian
nowe modele dobrze to oddają
tylko nowy AB by się przydał
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Mam sześciu krasi na kozach z tej firmy. Mieli u mnie robić za Volandów za czasów 7ed. Tak dla klimatu Z modeli jestem bardzo zadowolony. Jakość odlewu troszkę słabsza niż GW, zdarzają się chropowatości itp. choć nie jest tak tragicznie jak np. w modelach GZ. Wielkością pasują bardzo dobrze. Są może tylko minimalnie drobniejsze ale jak się zrobi oddział tylko z nich to zupełnie tego nie widać. Jak Ci się podobają (mnie osobiście nie wszystkie oddziały przypadły do gustu) to bierz
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mam kuszników od West Winda - tych, co na focie na poprzedniej stronie. Są więksi - tak jak pisze Pingu. Dobrze nadają się na rangersów, mają fajne peleryny i ekwipunek. Ale charakterem nie do końca pasują do krasi z GW. Jednak bardziej mi się podobają, niż te plastiki z głowami z ramion. Co z tego, że tamte mają dokładniejszą rzeźbę, skoro są brzydkie ...
Kurcze musze przyznac ze te nowe modele sa calkiem calkiem. Slayer jest super zrobiony z masa detali. Sztandarowy troch erozczarowywuje ale moze dobrym malowaniem cos sie uda wyciagnac z tego modelu.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, każdy chwali plastikowych slayerów, jakie to detale, jacy są świetni - a jakoś nikt nie pokazuje pomalowanych figsów. Czyżby tylko na ochach i achach się kończyło?
Popieram, mi sie ten slayer nie podoba nie dla tego ze plastik czy cus ale dla tego ze wyglada jak mutek chaosu....smiejagreg pisze:Kurde, każdy chwali plastikowych slayerów, jakie to detale, jacy są świetni - a jakoś nikt nie pokazuje pomalowanych figsów. Czyżby tylko na ochach i achach się kończyło?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
A ja chyba jestem jakimś dziwnym zboczeńcem, bo jak wiem, że figs jest plastikowy, to od razu ma u mnie -10 do zajebistości... jaki by nie był (a przecież jest masa świetnych plastikowych figurek!)Uważam, że te plastiki nie są złe. Spora ilość szczegółów i fajny klimat... choć z przypakowaniem karczycha ktoś chyba faktycznie przesadził lekko... tylko...ehh... metal
Sam lubie metalowe figsy, sa lepsze ale plastik tez nie jest zly [ poza kraskami warirsow i strzelcow ]. Ale ten model jest slabo zrobiony jak dla mnie.Łukasz_ pisze:A ja chyba jestem jakimś dziwnym zboczeńcem, bo jak wiem, że figs jest plastikowy, to od razu ma u mnie -10 do zajebistości... jaki by nie był (a przecież jest masa świetnych plastikowych figurek!)Uważam, że te plastiki nie są złe. Spora ilość szczegółów i fajny klimat... choć z przypakowaniem karczycha ktoś chyba faktycznie przesadził lekko... tylko...ehh... metal
Edit: wiecie moze kto rozprowadza modele firmy black tree design? [ sprzedaja ladne metalowe kraski ]
Ostatnio zmieniony 5 lis 2012, o 22:03 przez Fuxiorr, łącznie zmieniany 1 raz.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jakbyś jeszcze zapodał model, to może mógłbyś oczekiwać odpowiedzi .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dwarf on Pony - jak go kupisz - szacun .
Zdaję sobie sprawę, że łatwiej będzie mi 6 w totka strzelić ale zastanawiam się nad konikami od tego Pana:
http://whiteknightminiatureimperium.blogspot.com/
Dla mnie ma świetne modele, w starym (dla mnie jedynym słusznym) stylu.
http://whiteknightminiatureimperium.blogspot.com/
Dla mnie ma świetne modele, w starym (dla mnie jedynym słusznym) stylu.
Pff... z modelem to każdy głupi umi... na łatwiznę idziesz...smiejagreg pisze:Jakbyś jeszcze zapodał model, to może mógłbyś oczekiwać odpowiedzi .
Kurde, świetne te kraśki, mimo, że mnie osobiście nie podoba się ten bardzo stary styl - dwarfy z piórami i w pantalonach, ale figurki tego gościa prezentują się rewelacyjnie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pomału łykasz bakcyla Uważaj, bo to jest nieuleczalne i dość expensiveŁukasz_ pisze:Kurde, świetne te kraśki, mimo, że mnie osobiście nie podoba się ten bardzo stary styl - dwarfy z piórami i w pantalonach, ale figurki tego gościa prezentują się rewelacyjniesmiejagreg pisze:Jakbyś jeszcze zapodał model, to może mógłbyś oczekiwać odpowiedzi .
smiejagreg pisze:Pomału łykasz bakcyla Uważaj, bo to jest nieuleczalne i dość expensiveŁukasz_ pisze:Kurde, świetne te kraśki, mimo, że mnie osobiście nie podoba się ten bardzo stary styl - dwarfy z piórami i w pantalonach, ale figurki tego gościa prezentują się rewelacyjniesmiejagreg pisze:Jakbyś jeszcze zapodał model, to może mógłbyś oczekiwać odpowiedzi .
To się nazywa elegancja, gust i styl sam w sobie
Swoją drogą to tak do mnie teraz doszło, że paciam sobie tych long drongów i w zasadzie jako co mogą oni robić w naszej armii mam zagwozdkę. Za warriorów nie zrobią bo za mało ich, slayersów ostatnio nie wystawiam.....i jak tu żyć