Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Re: Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Dopisz.
Edit. DP za posiadane akcesoria doliczają się do klasyfikacji generalnej?
Edit. DP za posiadane akcesoria doliczają się do klasyfikacji generalnej?
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
- kudlaty960
- Mudżahedin
Dopisz mnie OnG
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Ja też się pojawię.
Nie ma ograniczenia co do proxów?
Nie ma ograniczenia co do proxów?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
20 osób + 3 rezerwowane dla NS
xYz
bo Gremlin robi turnieje pod siebieOpos pisze:PrzeszczęśliwymGremlin pisze:Powyższe przeoczenie poprawione, mam nadzieję, że jesteś teraz szczęśliwym Oposkiem.I kombinuję czy by Bretką nie zagrać, szczurów zdaje się dużo będzie

jak mam generała z ld 7 w oddziale z ld8 i banerem +1 to jaki ld rozdaje?
Generał rozdaje 8 LD, ale oddział ma 9 LD.
Wisła Kraków.
8LD to nie tak dużo u HE mamy wszystko równe lub wyżej tej liczby więc co się przejmujecie 8?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Opos pisze:Przeczytaj sobie zasadę 'Inspiring Presense'Jego oddział zdaje na najwyższej, czyli swojej Ld 9, ale gieniu w 12" rozdaje swoją własną prywatną Ld, czyli aktualnie 8
nie pisze że własną prywatną tylko ,że swoją. W ten sposób myśląc nie miał by bonusa również za banera a ma na pewno i tak jest to sędziowane! Jak będzie to interpretowane na tym turnieju? Gremlin?
jak dla mnie 8 (bazowe Ld+Sztandar). Ale dopytam.
xYz