Może popróbuj z tym:
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod2120000
Nasze Konwersije - Nasze Armie
Moderator: Yudokuno
Re: Nasze Konwersije - Nasze Armie
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Ja mam ze 3 albo 4 sztandary od GS, mogę odstąpić
Choć jak dla mnie postrzępione są bardzo w porządku. Z black orków jest fajny i z marauder horsemen - ogromny, świetny na bsb.
Choć jak dla mnie postrzępione są bardzo w porządku. Z black orków jest fajny i z marauder horsemen - ogromny, świetny na bsb.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
sztandar od minosów ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Za browara?Jankiel pisze:Ja mam ze 3 albo 4 sztandary od GS, mogę odstąpić

Trafiłeś w sedno, ten właśnie sztandar mi posłużył do konwersji BSB, zrobiłem wyjątek, bo idealnie pasujeJankiel pisze:Choć jak dla mnie postrzępione są bardzo w porządku. Z black orków jest fajny i z marauder horsemen - ogromny, świetny na bsb.

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.