Kulturalnie III czyli pre Babice 10.11.2012
Re: Kulturalnie III czyli pre Babice 10.11.2012
Dopiszcie i mnie proszę, rozpiskę doślę jeszcze dziś.
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
Będę 

Trubas pisze:Jedyny post, który wniósł coś do tematu! Brawo dla tego kolesia!Aron_Banalny pisze:dziś byłem na praktykach, a potem odwiedziłem dziadka. zjadłem u Niego zupę. oglądaliśmy jaka to melodia wydabla bla bla bla bla bla bla Grimgor bla bla bla bla Banialuki bla bla nie mieścisz dwóch bla bla bla Lordów![]()
z powodu problemów z klubowym mailem nastąpiła delikatna zmiana w regulaminie, zgłoszenia przesyłamy na inny niż dotychczas email. oczywiście osoby, które już to zrobily nie musza robic tego ponownie. mam nadzieje, ze ta poczta nie bedzie sprawdziac juz wiecej problemow, jesli ktos nie jest na czerwono na liscie, a wyslal zgloszenie niech wysle jeszcze raz na nowego emaila.
dziekujemy i przepraszamy za utrudnienia!
dziekujemy i przepraszamy za utrudnienia!

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
To mi wydrukujPrzemcio pisze:proponuje wymusić na graczach posiadanie czytelnej rozpiski
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Lenart pozwól mu sproxować bull centaury, one są plewne 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..