Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Cholera, zupełnie jak katole do mojej pyty i brzuchów bliskich mi kobiet.Wych pisze:Ja do nich to w sumie nic. To oni zazwyczaj maja cos do moich pieniedzy
Grzeszysz synku, grzeszysz...Tomash pisze:Cholera, zupełnie jak katole do mojej pyty i brzuchów bliskich mi kobiet.Wych pisze:Ja do nich to w sumie nic. To oni zazwyczaj maja cos do moich pieniedzy
i bedzie sie smarzyl w piekleTomCio pisze:Grzeszysz synku, grzeszysz...Tomash pisze:Cholera, zupełnie jak katole do mojej pyty i brzuchów bliskich mi kobiet.Wych pisze:Ja do nich to w sumie nic. To oni zazwyczaj maja cos do moich pieniedzy
pingus pisze:Tomashu to nie katolicy tylko homoseksualiści..Tomash pisze:Cholera, zupełnie jak katole do mojej pyty
Sykstus pisze:Ja też, ja też chceSzaman pisze: i bedzie sie smarzyl w piekleCo muszę zrobić ?
![]()
nie mamy. nowosci przedstawiane sa nam w celach marketingowych, a nie zeby zaspokoic hobbystyczna ciekawosc. Mordheim to nisza, ktorej nie ma w naszej ofercie, wiec temat dla nas nie istnieje.Sykstus pisze:powiedz kiedy wyjdzie coś nowego do Witch Hunterów, na pewno jakieś przecieki tam macie