Alea iacta est! Pre Babice - singiel - Kraków 10.11.12
Szkoda...
Mamy w tym momencie 4 wolne miejsca.
Osoby które mają wolne popołudnie w piątek - zapraszam od 16.30 na blatowanie i rozkładanie terenów
Mamy w tym momencie 4 wolne miejsca.
Osoby które mają wolne popołudnie w piątek - zapraszam od 16.30 na blatowanie i rozkładanie terenów

Wisła Kraków.
W takim układzie prosimy gorąco każdego kto da radę aby przybył na 8:45 i pomógł blatować - im będzie nas więcej, tym szybciej to wszystko pójdzie 

Wisła Kraków.
Git Bede wcześniej.Sevi pisze:W takim układzie prosimy gorąco każdego kto da radę aby przybył na 8:45 i pomógł blatować - im będzie nas więcej, tym szybciej to wszystko pójdzie
AcceptedOpos pisze:Oj, bo zarobisz challenge w Vanaheimie^Karpiu^ pisze:BUla wymieklOpos pisze:Ja niestety muszę zrezygnować, w tym terminie mam pewien ważny wyjazdOdkuję się w Vanaheimie
Cziken

Super 

Wisła Kraków.
-
- Falubaz
Rozumiem ze challange przyjęty Kuba ?
Raczej na 80% będę, także znów moge trochę posędziować na boku 

Nie wiem czy nie będe musiał się uczyć w sobotę więc na 50% mnie nie będzie.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Andrzej dopisany 

Daj znać w piatek wieczór czy będzieszmifarex pisze:Nie wiem czy nie będe musiał się uczyć w sobotę więc na 50% mnie nie będzie.

Wisła Kraków.
- Paraszczak
- Falubaz
Oczywiście, ze tak! Mam nadzieję, że zagrasz!Bretonnian pisze:Rozumiem ze challange przyjęty Kuba ?Raczej na 80% będę, także znów moge trochę posędziować na boku
Przypominam o blatowaniu jutro o 8:45 

Wisła Kraków.
Nie dam rady przyjść
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM