Co chcielibyście zobaczyć jeżeli taki by powstał? Jaką historię miałby opowiadać? Kto powinien go nakręcić itp.
Ja osobiście chciałbym aby opowiadał historię Aneriona pierwszego króla feniksa i żeby nakręcił go Peter Jackson, który zdobył już duże doświadczenie jeśli chodzi o filmy Fantasy.
Film o Warhamerze
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Film o Warhamerze
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
spamowy temat ale wolalbym serial o gotreku I felixie.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
+1 kraskiMorsfinek pisze:+1 tylko trochę by tych serii musieli zrobićGokish pisze:spamowy temat ale wolalbym serial o gotreku I felixie.

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
A ja bym wolał życie przeciętnej postaci ,która bierze udział w wydarzeniach z fluff-u ,jako bohater "drugiego planu ". I wtedy podczas jej żywota ma kontakt z "bohaterami" WFB. A film ,bądz któraś jego częśc mogłąby się kończyć śmiercią bohatera w zapomnieniu (zeby nie robili kolejnych części na siłę
)

Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ja wohl, przeciętne postaci ew jakieś znane eizodycznie tylko. I tylko akchja w imperium bo sam film o krasach elfch to sie mi nie widzi żeby wypalił.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jestem za. Film musiałby ukazywać przede wszystkim "dark" fantasy, bo to się kojarzy z Warhammerem najbardziej. Epickie wojny elfów z demonami to nie materiał na taki film, a tym bardziej na serial. Wolałbym, żeby przedstawiona rzeczywistość miała się bardziej do świata przedstawionego w filmie "Black Death" z 2010 roku.