Titan Forge
Titan Forge
Witam,
szukam kogoś kto kupował coś od gości z Titan forge, ma ktoś do nich jakiś kontakt ?
Pozdrawiam.
szukam kogoś kto kupował coś od gości z Titan forge, ma ktoś do nich jakiś kontakt ?
Pozdrawiam.
Widziałem ich figurki na żywo i wyglądają bardzo dobrze!
Mam gryfa z titan forge, niby drobny ale bardzo dobrze wykonany. Wytrzymaly plastik.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
TF odlewa z żywicy nie z plastiku.PiotrB pisze:oglądałem bardzo uważnie modele TF i jest to "inny" rodzaj plastiku
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ma ktoś jakikolwiek kontakt z kimkolwiek z tej firmy? Nie odpowiadają mi na maila, a zamówiłem u nich za ponad trzy stówki... Obojętnie byle co, telefon, nick z forum, mail, nawet jakby ktoś kto ich zna mógłby im przypomnieć o skrzynce pocztowej w której czekają maile od klienta...
.
podałem Twój post do właściciela TF. Na pewno zaraz się tym zajmie, to solidne chłopaki.