Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała
Re: Mistrzostwa Podsbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biał
jeśli Solo będzie grał to zakład stoi 

@PiotrB
jeszcze się zastanowię.
Tegoroczna edycja będzie już 7 odsłoną najbardziej prestiżowego turnieju singlowego na Śląsku.
Dotychczasowi zwycięzcy:
2011 - Szaitis VC - Ósma Bila
2010 - Solo VC - Szybki Szpil
2009 - Debelial WOC - Ósma Bila
2008 - Jankiel DE - Szybki Szpil (widzisz jakie mocne są te DE na open
)
2007 - Kisiel VC - Ósma Bila
2006 - Valten pamięta ktoś? - Ósma Bila
Jak widać jest jak w Lidze Mistrzów - nikomu nie udało się do tej pory obronić tytułu...
jeszcze się zastanowię.
Tegoroczna edycja będzie już 7 odsłoną najbardziej prestiżowego turnieju singlowego na Śląsku.
Dotychczasowi zwycięzcy:
2011 - Szaitis VC - Ósma Bila
2010 - Solo VC - Szybki Szpil
2009 - Debelial WOC - Ósma Bila
2008 - Jankiel DE - Szybki Szpil (widzisz jakie mocne są te DE na open

2007 - Kisiel VC - Ósma Bila
2006 - Valten pamięta ktoś? - Ósma Bila
Jak widać jest jak w Lidze Mistrzów - nikomu nie udało się do tej pory obronić tytułu...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
SK na małe punkty mają tak se - seer goły jest. chyba ze ktoś rokmini kowboja w szczurasach ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Gayz mnie tez dopiszcie
Sevi ze tez mnie nie dopisales do listy z KRK no brawo
Andrzej "Karpiu" Karpiński ID 1349 Armia WOCH.
Sevi ze tez mnie nie dopisales do listy z KRK no brawo

Andrzej "Karpiu" Karpiński ID 1349 Armia WOCH.
"chyba ze ktoś rozkmini kowboja w szczurach" man ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Uwaga! Ważna zmiana - szkoła znana z DMŚ się wypięła, w związku z tym została załatwiona inna, SP nr 29 na ul. Czereśniowej 20.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
buuu troche gorszy dojazd ale i tak damy rady 

Dla mnie też jest gorszy ;p^Karpiu^ pisze:buuu troche gorszy dojazd ale i tak damy rady
Piotrek tam w okolicach Bielska jest kilka innych dobrych browarow a nie podupadający jakościowy walący fuszere ŻywiecPiotrB pisze:Laik pisze:Na miejscu będą dostępne napoje za free, do sponsorów dołączył Tymbark
nie chciał bym być niewdzięcznym draniem ale nie dało by się Żywca jako sponsora załatwić?![]()
![]()

Update listy zgłoszonych.
Wprowadziliśmy dodatkowe ograniczenie magii, bo na mniejsze punkty może być zbyt miażdżąca - zresztą i tak pewnie będzie
Otrzymaliśmy nieco zażaleń na temat obecności scenariusza Dawn Attack. Czy chcecie go zastąpić innym? W grę wchodzi zwykły Battleline, Meeting Engagetment lub coś wymyślonego przez nas.
Wprowadziliśmy dodatkowe ograniczenie magii, bo na mniejsze punkty może być zbyt miażdżąca - zresztą i tak pewnie będzie

Otrzymaliśmy nieco zażaleń na temat obecności scenariusza Dawn Attack. Czy chcecie go zastąpić innym? W grę wchodzi zwykły Battleline, Meeting Engagetment lub coś wymyślonego przez nas.
- RedScorpion
- Falubaz
Wymyślcie coś swojego, ME jako jedyna alternatywa robi się już trochę nudny.
Będą jeszcze 2 osoby z Pszczyny:
Belial-COD
Nathan81-SK
Będą jeszcze 2 osoby z Pszczyny:
Belial-COD
Nathan81-SK
-
- Falubaz
Sugestie moje
1) Może jakieś ograniczenie ilości strzelania? -> kwadryliard bełtów czy tysiąc plujek raczej nie nalezy do rzeczy najprzyjemniejszych
2) Lizzaki - może jakieś ograniczenie na slanna i oddziały salamander
3) Ograniczenie maszyn - choćby te z euro
4) VC - oprócz eteryków fajnie by było ograniczyć ilość krzyków też
Tyle tak na szybko. Piszę bo mnie Szaitis namawiał żebym wpadł, patrzę w regulamin a tu takie cuda!
Pozdro
Suchy

1) Może jakieś ograniczenie ilości strzelania? -> kwadryliard bełtów czy tysiąc plujek raczej nie nalezy do rzeczy najprzyjemniejszych
2) Lizzaki - może jakieś ograniczenie na slanna i oddziały salamander
3) Ograniczenie maszyn - choćby te z euro
4) VC - oprócz eteryków fajnie by było ograniczyć ilość krzyków też
Tyle tak na szybko. Piszę bo mnie Szaitis namawiał żebym wpadł, patrzę w regulamin a tu takie cuda!
Pozdro
Suchy