"Rzut wolny z linii pola karnego" czy "Kłistiano Ronaldo strzela 3 płocent szutów wolnych natomiast Leo Messi 8 płocent" made my day

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
+1. Ale tylko starych komentatorów. Ci nowi są kiepscy, choć i tak przebijają tych z TV publicznej.goboss pisze:ja lubie komentatorów z canal plus. w porównaniu ze Szpakiem to inna liga..
Czyli nic nowego.smiejagreg pisze:W końcu Polacy zagrali z naprawdę klasowym, agresywnym zespołem, który obnażył całą słabość polskiej reprezentacji. Kiedyś Polacy słynęli z gry z kontry, dobrze wychodzili do szybkiego ataku. Teraz już tego nie ma - jest kunktatorstwo, podawanie do najbliższego kolegi, żeby nie brać odpowiedzialności za grę, brak jakiejkolwiek myśli w rozwiązywaniu akcji. Jedyna sensowna rzecz, jaką powiedzieli komentatorzy to to, że trzeba trochę przewartościować wynik meczu z Angolami, którzy byli słabi, jak leszcze, a mimo wszystko nie potrafiliśmy z nimi wygrać... Dzisiaj było dno... Nie wiem, ile siat założył Suarez naszym obrońcom, ale trochę tego było. Ostatnio wszyscy piali nad Glikiem, jaki to on superstoper. Mam nadzieję, że Glik wyciągnie wnioski z dzisiejszego meczu... Zresztą nie tylko on...
mimo że nie lubię tego piłkarza za jego zachowanie to trzeba przyznać że potrafi strzelać piękne bramki...Lazur pisze:Zlatan pokazał klasę. Z 5 razy oglądałem czwartą bramkę
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dochodzę do siebie jeszcze... Wreszcie uwielbiane klasyczne 4-4-2 i zadziałało pomimo słabszego Valencii. Liniowy mógł totalnie wypaczyć wynik na szczęście skończyło się ok.-Qc- pisze:Derby dla MU - ktoś oglądał mecz?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
+1. Ronaldo był takim samym geniuszem i kolana siadły mu za małolata jeszcze...Laik pisze:86 bramek Messiego – niewiarygodne…
Patrząc na to ile miał kiedyś kontuzji a teraz to jakieś podejrzane mi się wydaje – gość, przy całym jego niewiarygodnym skillu, jest dla mnie jakiś podejrzany, mam przeczucia że za parę lat się okaże że mogli mieć coś wspólnego z Lancem…