Galeria Imperium
Moderator: #helion#
Śliczne, szczególnie podstawki
Fajne malowanie. Szkoda tylko, że każdy gryf jest inny, ale to moje widzimisie. Pająk leżący na grzbiecie z mieczem w klacie jest mega. Ogólnie duże...
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Kurna, zwędziłeś mi pomysł na figury na pancerzach w psedo-realistycznych kolorach .
No nic, demisie bardzo ładne, choć pewnie dobre naświetlenie fotek by nie zaszkodziło...
Ech, zaczynam też żałować, że nie poszalałem u siebie z podstawkami - tyle miejsca, szkoda trochę marnować.
Maciek
No nic, demisie bardzo ładne, choć pewnie dobre naświetlenie fotek by nie zaszkodziło...
Ech, zaczynam też żałować, że nie poszalałem u siebie z podstawkami - tyle miejsca, szkoda trochę marnować.
Maciek
Bardzo ciekawe malowanie
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Nie no oczywiście, a potem jego zwłoki wstają i kładą się koło nich ilekroć szarżują na wrogakaraz pisze:No tak, zapomniałem, że na wojnie nikt nie ginie
Wszystko w porządku jest, jak się swoich Hochlandzkich demisiów doczekam to będą w podobnych barwach
Patrzymy na te same podstawki???Belzebub pisze:...
Podstawki też dają radę, choć momentami wydają się zbyt puste.
Ogólnie wielkie
Bardzo fajne malowanie, duże za podstawki, niczego im nie brakuje, jeszcze raz za robotę.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Dzięki za komenty!
Podstawki faktycznie nieco puste. Jeśli ten wątek się pojawił, to wypłaczę się Wam w mankiet.
Wymarzyłem sobie, że niektóre podstawki będą miały wodę. Głęboką dość. Narobiłem się przy tym ze 20 godzin. Bez wody wyglądały pięknie - zatopiony pień drzewa, szkielet konia, piaseczek, kamyczki. Do tego ładne trzciny. Następnie użyłem wody (Water effect GW i Still water Vallejo). I wszystko szlag trafił! Woda wyszła nierówna, z bąblami, wklęsła się i zapadła. Podstawki do wyrzucenia...
Czy ktoś ma doświadczenie z robieniem głębokiej, przeźroczystej wody?
Podstawki faktycznie nieco puste. Jeśli ten wątek się pojawił, to wypłaczę się Wam w mankiet.
Wymarzyłem sobie, że niektóre podstawki będą miały wodę. Głęboką dość. Narobiłem się przy tym ze 20 godzin. Bez wody wyglądały pięknie - zatopiony pień drzewa, szkielet konia, piaseczek, kamyczki. Do tego ładne trzciny. Następnie użyłem wody (Water effect GW i Still water Vallejo). I wszystko szlag trafił! Woda wyszła nierówna, z bąblami, wklęsła się i zapadła. Podstawki do wyrzucenia...
Czy ktoś ma doświadczenie z robieniem głębokiej, przeźroczystej wody?
Ja tam lubię gdy coś się dzieje na podstawkach. Jakiś trup, broń czy coś w tym stylu.Solider pisze:Patrzymy na te same podstawki???Belzebub pisze:...
Podstawki też dają radę, choć momentami wydają się zbyt puste.
Ogólnie wielkie
Demisiowe podstawki jak mało które mają naprawdę dużo miejsca na kombinowanie. Chociaż z drugiej strony trzeba uważać, żeby nie przedobrzyć. Ale to takie moje fanaberie...
Piotr,
Co do efektów wodnych, to też nie mam doświadczenia. Trochę się naczytałem i opinie są skraje. Zawsze można jakiegoś freehanda oddającego głębię namalować. Ktoś chętny?