Turniej Mordheim w Warszawie - Polcon 2007
- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

Sugerujesz, że może znajdzie się czas w czwartek na sparing sędziów?Dwalthrim pisze:Pojawiła się opcja, ze może makiety dowieziemy wcześniej jeśli będzie mógł mój braciak. Michał jutro ma mi podrzucić kluczyk do składziku
Dobra, chłopaki, grunt, by to było na piątek.
I przypominam wszystkim Tarczownikom o ich powinnościach makietowych!
Azaghal [kołchoz dominikański udostępni swoje tereny?], M.T. [ponoć coś tam dłubałeś...]...
Jeśli są jeszcze jacyś ludzie dobrej woli z Warszawy, którzy mają tereny, to oczywiście też mogą przynieść. Mamy terenów sporo ale każdy się przyda.
- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

NECRO!Sykstus pisze:Jest 50% szans że Necro zagra na turnieju :p Teraz właśnie zastanawia sie nad rozpiskąDwarf Treasure Hunters. Na Polconie będzie na 100% bo razem jedziemy z NS
Necro, jeśli nas czytasz, zapraszamy Cię serdecznie, powitamy chlebem, solą i resztą atrakcji poza terenem konwentu
- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

Czytam, czytam... Jak tylko mi moja druga ekipa pozwoli to z chęcią z Wami zagram i mam jedynie nadzieję, że nie zabijecie mnie, że nie będę miał pomalowanych wszystkich figsów... A co do pozakonwentowych atrakcji... Trzymam za słowo. 

- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

Tego to ja się akurat najmniej boję...Skavenblight pisze:Necro, nie zabijemy Cię
- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

- Kapitan Hak
 - Bosman
 - Kontakt:

Nie martw się - pewnie e-mail zaginął gdzieś po drodze... Trochę z tym bałaganu mieli - ja na ten przykład trzy e-maile dostałem.
Wnioskuję jednak, że skoro dostaliśmy info o przyjęciu rejestracji grupowej, to wszystkie wpłaty osób z grupy musiały zostać przyjęte.
Tak czy inaczej proponuję napisać do tego pana: godric@sf-f.pl . On właśnie wysyłał potwierdzenia rozliczeń i podał swój e-mail w razie wątpliwości.
Dodatkowo, jeżeli masz potwierdzenie zlecenia przelewu, chociażby wydruk z konta internetowego, też sądzę, że warto wziąć.
Wybieram się dziś na chwilę na Polcon celem przeprowadzenia przygotowań makietowych, więc mogę zapytać ludzi przy bramkach, czy cała nasza grupa figuruje w systemie.
Generalnie jednak - bez obawy - damy sobie radę!

Wnioskuję jednak, że skoro dostaliśmy info o przyjęciu rejestracji grupowej, to wszystkie wpłaty osób z grupy musiały zostać przyjęte.
Tak czy inaczej proponuję napisać do tego pana: godric@sf-f.pl . On właśnie wysyłał potwierdzenia rozliczeń i podał swój e-mail w razie wątpliwości.
Dodatkowo, jeżeli masz potwierdzenie zlecenia przelewu, chociażby wydruk z konta internetowego, też sądzę, że warto wziąć.
Wybieram się dziś na chwilę na Polcon celem przeprowadzenia przygotowań makietowych, więc mogę zapytać ludzi przy bramkach, czy cała nasza grupa figuruje w systemie.
Generalnie jednak - bez obawy - damy sobie radę!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!