Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Re: Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Piotrek, daj spokój lesniczemu
Da się!Kosa pisze: Nie da się zrobić jajecznicy nie rozbijając jajek
Wisła Kraków.
sam masz jaja w proszku
Ja mam w torbie
Wisła Kraków.
Co nie zmienia faktu, że moga byc w proszku.
@No są, ale po co naciskać przez 2 sek przycisk "del", by przy okazji następnego turnieju pisać to samo? Potrójne ograniczenie tego samego jest lepsze niż jedno.
@No są, ale po co naciskać przez 2 sek przycisk "del", by przy okazji następnego turnieju pisać to samo? Potrójne ograniczenie tego samego jest lepsze niż jedno.
xYz
32 zapisanych, nieźle
Wisła Kraków.
i to z całego świata: nowy sącz, tarnów, mielec, warszawa, piotrków trybunalski...
xYz
No ba! Moi znajomi z Warszawy jadą na ten turniej.Gremlin pisze:i to z całego świata: nowy sącz, tarnów, mielec, warszawa, piotrków trybunalski...
Gremlin muszę Cię pochwalić za te zasady turniejowe - są naprawdę dobre (rewelacyjne wręcz) - na tyle dobre, że chce się ludziom jechać na turniej do Krakowa z Warszawy. A jeśli ograniczenia będą trzymać tak wysoki poziom to następnym razem cała ekipa przyjedzie ;P.
Slaby trolll , ale keep trying
poza tym lepsza opcja już już jest oddzial GR za 23pts ;P
poza tym lepsza opcja już już jest oddzial GR za 23pts ;P
xYz
Pierwsi gracze rezygnują z gry ; ) limit 24+1 Lucky bayowiec, witaj Suchaczu.
xYz
tak podgnity wasalu wliczamy do limitu maks 2 modeli eterycznych
xYz
Widzę że i ja nie powinienem grać bo poźniej będzie że Gremlin robi Turniej podemnie
Syraf Piur aktualnie jest nieaktywny gdyż moc ponoć swoją stracił i musi się zregenerować
Syraf Piur aktualnie jest nieaktywny gdyż moc ponoć swoją stracił i musi się zregenerować
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...