Figurki by Sebom
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki by Sebom
W takim razie 4 przypadki. Muszę przyznać oficjalny przy tym modelu wymięka.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajne prace - świetnie wychodzą Ci twarze i skóra, płaszczyk na aniołku też fajniacki .
Witam,
Wklejam dwa najnowsze WIPy. Maruderowy, rogaty mag i rozpoczęta konwersja championa chaosu. Mag prawie gotowy do malowania. Zapraszam do dzielenia się uwagami.
Wklejam dwa najnowsze WIPy. Maruderowy, rogaty mag i rozpoczęta konwersja championa chaosu. Mag prawie gotowy do malowania. Zapraszam do dzielenia się uwagami.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Chaos Warrior Champion prawie skończony (została tylko podstawka ale nie mam trawy ani piachu). Co o nim myślicie?
ps. odlew figurki - masakra... jakość strasznie niska...
ps. odlew figurki - masakra... jakość strasznie niska...
Naprawdę fajny. Jedyne co mnie niepokoi to ten jasny punkt na płaszczu na ostatniej focie - to maźnięcie metalikiem czy odblask światła?
To jest światło flasha. Fotograf ze mnie jak z koziej dupy trąbka
Witam.
Tylko krótka informacja o zmianie adresu mojego bloga. Teraz dostępny jestem pod http://www.seboom.com.
A poniżej moje ostatnie malowanie - Kozak z Infinity. Więcej fotek na blogu oczywiście.
Tylko krótka informacja o zmianie adresu mojego bloga. Teraz dostępny jestem pod http://www.seboom.com.
A poniżej moje ostatnie malowanie - Kozak z Infinity. Więcej fotek na blogu oczywiście.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Oba figsy bardzo mi się podobają .
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- "Nie jestem powergamerem"
Bardzo fajne malowanie.
Jak uzyskałeś ten odcień zieleni
Jak uzyskałeś ten odcień zieleni
Zielony to mieszanka Castellan Green / Straken Green i Camo Green.
A poniżej mój najnowszy model - Cyber Squig. Niebawem do kupienia będzie 24 sztuki tego modelu. Zainteresowanych zapraszam na facebooka lub mój blog gdzie niebawem będzie więcej info na temat aukcji.
Pozdrawiam!
A poniżej mój najnowszy model - Cyber Squig. Niebawem do kupienia będzie 24 sztuki tego modelu. Zainteresowanych zapraszam na facebooka lub mój blog gdzie niebawem będzie więcej info na temat aukcji.
Pozdrawiam!
nie wiedziałem, że GW zrobiło takie Cyber Squigi - jakoś znaleźć nie mogę.
Pozatym moja bestia jest inteligientna, śmiało może robić za jakiegoś bossa
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1160109asebom pisze:nie wiedziałem, że GW zrobiło takie Cyber Squigi - jakoś znaleźć nie mogę.
Prosze:] ale tak czy siak twoj jest ladniejszy:P
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy