Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku

Post autor: smiejagreg »

Jak masz teren nadmorski - to zamiast górników mogą desantować z morza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Vraith pisze: Swoją drogą to tak do mnie teraz doszło, że paciam sobie tych long drongów i w zasadzie jako co mogą oni robić w naszej armii mam zagwozdkę. Za warriorów nie zrobią bo za mało ich, slayersów ostatnio nie wystawiam.....i jak tu żyć :|
Jeśli faktycznie jesteś w aż takiej kropce to mam propozycję na rozwiązanie tego problemu, czysto i elegancko.

Oddaj ich mnie :D
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Ok, przekonałeś mnie, podaj adres już paczkę pakuję :)

Minersi w takiej liczbie, nie za dużo ich :>? Kiedyś chyba po 6 czy tam 8 się ich wystawiało jak już, ale troszkę już wody w Wiśle upłynęło kiedy ostatni raz grałem.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Zawsze myślałem, że problemem może być wystawienie regimentu, jak nie mam figsów... Od przybytku głowa nie boli, wystawisz tyle, ile Ci będzie trzeba :wink:

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Dla mnie optymalne były oddziały po 10ciu, robiły straszny gnój jeśli przeciwnik wystawiał się w szeregu.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Dzięki, że przypomnieliście mi o tych modelach :D Są mi w tym momencie zupełnie niepotrzebne ale muszę ich jak najszybciej kupić zanim GW ich utopi w żywicy albo zupełnie wydali z produkcji... #-o Vraith, jak byś miał jeszcze jakieś niepotrzebne modele, z którymi masz problem, a Panter wszystkich nie zabrał to wiesz do kogo pisać :mrgreen:

Świński
Wodzirej

Łukasz_ ja właśnie wracam do gry po kilku/kilkunastu latach żal mi tylko starej kolekcji metali, ale człowiek głupi i młody był.

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

To dobrze, że wracasz;) więcej nas potrzeba
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Świński
Wodzirej

pingu pisze:To dobrze, że wracasz;) więcej nas potrzeba

Nas zawsze było dużo, coś sięostatnio musiało stać to pewnie przez te ostatnie nowe VS EMP i Chaos....ale ot dobrze więcej okazji do zakupu czegoś fajnego.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Bardziej przez nowe krasie :( :( :(

Świński
Wodzirej

Hmmm a jak stoimy z DoW? Może drongów wystawić jako drongów, myślę też aby ewentualnie jakiś inny oddział dodać do naszej armii - kawaleria :>?

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

Vraith pisze:Hmmm a jak stoimy z DoW? Może drongów wystawić jako drongów, myślę też aby ewentualnie jakiś inny oddział dodać do naszej armii - kawaleria :>?
na muflonach :D
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Świński
Wodzirej

Mam oddział 10 halflingów na kucykach ewentualnie można zakupić fajne modele, które już ttu wklejałem dwarfów na kucykach....mogą za cośrobić z DoWu :)

Awatar użytkownika
de_wil
Mudżahedin

Post autor: de_wil »

Vraith pisze:Zdaję sobie sprawę, że łatwiej będzie mi 6 w totka strzelić ale zastanawiam się nad konikami od tego Pana:

http://whiteknightminiatureimperium.blogspot.com/

Dla mnie ma świetne modele, w starym (dla mnie jedynym słusznym) stylu.
z tego co się orientuję, to w projekt White Knighta zaangażowani są kolesie pracujący kiedyś dla Maraudera przy robieniu figurek. stąd takie podobieństwa... :wink:
podejrzewam, że gdyby Marauder działał dłużej, to część modeli moglibyśmy zobaczyć oficjalnie... :roll:
...

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Żyro właśnie trafił do MO
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

=D> dobrze, że mam 3 w metalu:D
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Świński
Wodzirej

Długobroda braci co to są za modele tzw.: pre slotta? Nigdy nie wydane modele?

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

Stare modele, które były odlewem razem z podstawką, w przeciwieństwie do późniejszych metali, które miały już ten slot wchodzący w dziurę w plastikowej podstawce.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

jak wyżej plus do tego:

pre slotta = czyli przed slotowa era ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Świński
Wodzirej

ok ale one są jakoś katalogowane jak inne dwarfy? Bo patrzyłem i kilka modeli jest bardzo fajnych...

ODPOWIEDZ