2 razy RiP
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
2 razy RiP
Nie tak dawno temu patrzyłem jak moja narzeczona gra z koleżanką (lizaki VS vc). pewnym momencie jeden nekromanta rzucil curse of years na skink priesta (weszło) i drugi chciał zrobić to samo. szukalem w booku i opisie czaru czy mozna rzucic dwa te same ripy na jeden oddzial i nie znalazlem ze nie mozna.czy dobrze postapilem pozwalajac rzucic dwa razy curse of years na jednego skink priesta? (pytanie dotyczy tez ogolnie ripow)
- Shakin' Dudi
- Masakrator
gratuluje narzeczonejJose pisze:Nie tak dawno temu patrzyłem jak moja narzeczona gra z koleżanką (lizaki VS vc). pewnym momencie jeden nekromanta rzucil curse of years na skink priesta (weszło) i drugi chciał zrobić to samo. szukalem w booku i opisie czaru czy mozna rzucic dwa te same ripy na jeden oddzial i nie znalazlem ze nie mozna.czy dobrze postapilem pozwalajac rzucic dwa razy curse of years na jednego skink priesta? (pytanie dotyczy tez ogolnie ripow)

hehehe wolna 
bless - dzieki za odpowiedz

bless - dzieki za odpowiedz

kontynuując spam ...
spytam się czy się na to godzi 

- Shakin' Dudi
- Masakrator
żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczekkarlee pisze:Co tam zdjecie. Niech przyjezdza na turniej jakis, i dudi sam stwierdzisz (pewnie) ze wolisz kamilę i uciekniesz do inferno pod spodnice

Czyli jeśli dobrze interpretuję, to każdy z RiPów na oddziale trzeba normalnie rozproszyć normalnie? A na przykład od klątwy lat rzuca się za każdą z osobna (raz na 6+, drugi raz na 6+, w nast. turze raz na 5+, drugi raz na 5+ itp)?bless pisze:Tak. Nie ma limitu czarow RIP na jednym oddziale.
No każdy czar musisz osobno rozproszyć, a także przy okazji wskazać który (bo różni magowie będą go podtrzymywać - wiadomo, truizm
).
Chyba, że rzucisz miscast i potem 8-9, to się to zrobi samo za ciebie
Można też magów wroga zabić 

Chyba, że rzucisz miscast i potem 8-9, to się to zrobi samo za ciebie

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild