tlusta galeria
Moderator: Afro
- Stormtrooper
- "Nie jestem powergamerem"
Witam, dawno mnie nie było to wrzucam własnoręcznie zrobionego Rzeżnika. Komenty miłe i niemiłe mile widziane.
Więcej na http://www.bractwo-kosci.pl/index.php?n ... le&sid=164
Więcej na http://www.bractwo-kosci.pl/index.php?n ... le&sid=164
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
Bardzo fajny i krwisty, tylko linie podziału formy psują efekt.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Takie tam moje wypociny
Skóra aż się prosi o washa. No chyba, że przejarane zdjęcie i wyszedł słaby kontrast.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Dokładnie tak. Nie washuje skóry na takich płaszczyznach. Zepsuło by efektGrish pisze:przejarane zdjęcie i wyszedł słaby kontrast.
E tam, washować można i większe powierzchnie, tylko trzeba wiedzieć jak. Jak przychodzi do zabawy z ogrzymi cielskami, warto dodać do washa thinner lub medium glaze, albo obydwa jednocześnie, bardzo dobrze spływa w zagłębienia. Washować tylko i wyłącznie jedną powierzchnię naraz - np. plecy, położyć ogra na brzuchu i czekać aż wyschnie. Daje radę.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ja i jestem z tego dumny
Kubencjusz +1
A gigson w pytę!
A gigson w pytę!
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
Tak na prawdę Washowanie to początek a nie koniec malowaniaGrish pisze:E tam, washować można i większe powierzchnie, tylko trzeba wiedzieć jak. Jak przychodzi do zabawy z ogrzymi cielskami, warto dodać do washa thinner lub medium glaze, albo obydwa jednocześnie, bardzo dobrze spływa w zagłębienia. Washować tylko i wyłącznie jedną powierzchnię naraz - np. plecy, położyć ogra na brzuchu i czekać aż wyschnie. Daje radę.
Giguś fajny, bardzo mi się ten ludek w łapie podoba ... pick up and...
W tym akurat przypadku tak. Czasem jednak tak nie jestDargor pisze:Tak na prawdę Washowanie to początek a nie koniec malowania (...)Grish pisze:E tam, washować można i większe powierzchnie, tylko trzeba wiedzieć jak. Jak przychodzi do zabawy z ogrzymi cielskami, warto dodać do washa thinner lub medium glaze, albo obydwa jednocześnie, bardzo dobrze spływa w zagłębienia. Washować tylko i wyłącznie jedną powierzchnię naraz - np. plecy, położyć ogra na brzuchu i czekać aż wyschnie. Daje radę.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Wpakowany do gaci. I taka muzyczka dla załapania klimatu
http://www.youtube.com/watch?v=URsNxEFPTJo
- biały podkład
- miejsca łączeń różnych elementów( wgłębienia między np spodniami a skórą) maluje na czarno
- zaczynam od ciemnego koloru zostawiając odrobinę czarnej kreski w zagłębieniach
- wyciągam do najjaśniejszych
BTW: Incepcja
http://www.youtube.com/watch?v=URsNxEFPTJo
A tak z ciekawości jak malujecie ogrzą skórę. Nie chodzi o kolory tylko o kolejność. Bo ja robię to tak(jeśli coś źle to mnie poprawcie chętnie się podszkolę ):Grish pisze:W tym akurat przypadku tak. Czasem jednak tak nie jestDargor pisze:Tak na prawdę Washowanie to początek a nie koniec malowania (...)Grish pisze:E tam, washować można i większe powierzchnie, tylko trzeba wiedzieć jak. Jak przychodzi do zabawy z ogrzymi cielskami, warto dodać do washa thinner lub medium glaze, albo obydwa jednocześnie, bardzo dobrze spływa w zagłębienia. Washować tylko i wyłącznie jedną powierzchnię naraz - np. plecy, położyć ogra na brzuchu i czekać aż wyschnie. Daje radę.
- biały podkład
- miejsca łączeń różnych elementów( wgłębienia między np spodniami a skórą) maluje na czarno
- zaczynam od ciemnego koloru zostawiając odrobinę czarnej kreski w zagłębieniach
- wyciągam do najjaśniejszych
BTW: Incepcja
Tak jak pisałe Czcibor, ew. zamieniam Bleached Bone na coś innego, jasnego.
Witam,
to może i ja pokażę co popełniłem ostatnio. Na początek Maneaterzy. Na fotkach nie mają jeszcze trawki, ale już usunąłem to niedociągnięcie, tylko nowych fotek nie chciało mi się robić. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Na początek szeregowiec:
Muzyk:
Sztandarowy, czyli Paymaster:
na koniec fota zbiorowa:
i jak? Nie wypala oczu?
to może i ja pokażę co popełniłem ostatnio. Na początek Maneaterzy. Na fotkach nie mają jeszcze trawki, ale już usunąłem to niedociągnięcie, tylko nowych fotek nie chciało mi się robić. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Na początek szeregowiec:
Muzyk:
Sztandarowy, czyli Paymaster:
na koniec fota zbiorowa:
i jak? Nie wypala oczu?
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Bardzo fajne i czyste malowanie. Podstawki trochę ubogie i przydałby się większy kontrast na skórze. A tak poza tym to ok