Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Re: Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM

Post autor: Laik »

nie można wybrać bohatera na pegazie siedzącego w klocku piechoty na cel strzelania BSowego, MM czy DD - gdyby można było to by to moi waye robili :wink:

a tak to muszę się do tego dobierać jak do konserwy... :twisted:
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, o 23:25 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Post autor: LuciusII »

Yyy... bo to są zasady ogólne i jeśli nie ma zapisu że stosuje się co innego to one obowiązują.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :wink:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

mnie chodziło o przydzielanie hitów kiedy odział nie ma mniej modeli niż hitów... każdy po 1 a następne ja decyduje - koniec kropka
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Zgadza się.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :wink:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

ciszę się więc ,że mogę przestać się martwić waszym złomem:).. zdrówko i do zobaczyska w sobotę kiedy to znów was zmiażdżę... :mrgreen: :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Zawsze możesz zrobić moim gobliną tą przyjemność i alokować trafienie w księdza (gdy będzie mniej trafień niż demisów czy w czym on tam będzie siedział) - przecież wiara go ochroni :twisted:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

mój ksiądz w coś wierzy w przeciwieństwie do tych zielonych pokurczy...
Kurde fajną tą armię macie bo macie wiele różnych oddziałów - jednak nie podjął bym się grać Orkami bo ta losowość by mnie nerwowo wykończyła... :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Wykończyłbyś się grając zielonymi. Do marudzenia na inne armie z którymi grasz doszło by Ci marudzenie na własną.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Obrazek

Spokojna Twoja rozczochrana ! Na Imperium też marudzę :mrgreen:
Obrazek

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

specialnie dla CIebie Piotrze zmienie chyba rozpe i wezme ze soba 2 barbary

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Piotrze Twój BSB na pegazie będzie w demisach bezpieczny. Przynajmniej przez chwile :)

Awatar użytkownika
Niltag
Chuck Norris

Post autor: Niltag »

Syraf pisze:specialnie dla CIebie Piotrze zmienie chyba rozpe i wezme ze soba 2 barbary
To musialbys jedna jako hero i jedno jako champion do Wrightow + 3 Wraithy = duzo pts jak na 2 Banshee imo :(
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

nie dość że VC były bardzo mocne to jeszcze ostatni Faq je polepszył... ten kto go pisał chyba nigdy nie grał w tą grę ](*,) - od całe GW...
Obrazek

Awatar użytkownika
Niltag
Chuck Norris

Post autor: Niltag »

PiotrB pisze:nie dość że VC były bardzo mocne to jeszcze ostatni Faq je polepszył... ten kto go pisał chyba nigdy nie grał w tą grę ](*,) - od całe GW...
Z tego co pamietam Demigryfy tez dostaly buffa jakiegos.
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton

Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Ryosuke »

lora się bierze jednego na cały turniej?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

mifarex pisze:lora się bierze jednego na cały turniej?
tak, tak właśnie jest w tej edycji :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

mifarex pisze:Przemyśl sprawę z tymi rarami nie mogę wystawić 2 bolce :(
Wszystkie bolce które są jako free choice (czyli niejako 2 na slot), można dublować. Piszę, aby była pełna jasność.
Po cos ktos ten free choice wymyślił, a 2 bolce w żaden sposób nie wydaja mi się przegięte.
mifarex pisze:lora się bierze jednego na cały turniej?
As Laik said.
PSz pisze:Piotrze Twój BSB na pegazie będzie w demisach bezpieczny. Przynajmniej przez chwile :)
Ld 7 na gienku brzmi syto... a jeszcze z przerzutem!

Konkludując:
Ale z was spamerzy.
xYz

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Gremlin pisze:

Ale z was spamerzy.
Piotr mnie przegonił :( :mrgreen:
Wisła Kraków.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Poprawisz się! to jedynie 17 postów.

Chociaż w zasadzie, to nadrobił Twoją 2letnią przewagę... weryfikując: może być tylko gorzej.

Heh ja przez prawie 5 lat mam o 50% postów mniej.

P.S.

15 grudnia jako data finałowego turnieju pasuje Waszmościom?

8 jest Wrocek, na który się wybieram ;) - nie ma ktos może pary? Bo Gargamel coś wymyśla...
xYz

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Dla mnie 15 grudnia bomba! :)
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ