Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Re: Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
nie można wybrać bohatera na pegazie siedzącego w klocku piechoty na cel strzelania BSowego, MM czy DD - gdyby można było to by to moi waye robili
a tak to muszę się do tego dobierać jak do konserwy...
a tak to muszę się do tego dobierać jak do konserwy...
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, o 23:25 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Zawsze możesz zrobić moim gobliną tą przyjemność i alokować trafienie w księdza (gdy będzie mniej trafień niż demisów czy w czym on tam będzie siedział) - przecież wiara go ochroni
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
mój ksiądz w coś wierzy w przeciwieństwie do tych zielonych pokurczy...
Kurde fajną tą armię macie bo macie wiele różnych oddziałów - jednak nie podjął bym się grać Orkami bo ta losowość by mnie nerwowo wykończyła...
Kurde fajną tą armię macie bo macie wiele różnych oddziałów - jednak nie podjął bym się grać Orkami bo ta losowość by mnie nerwowo wykończyła...
To musialbys jedna jako hero i jedno jako champion do Wrightow + 3 Wraithy = duzo pts jak na 2 Banshee imoSyraf pisze:specialnie dla CIebie Piotrze zmienie chyba rozpe i wezme ze soba 2 barbary
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton
Z tego co pamietam Demigryfy tez dostaly buffa jakiegos.PiotrB pisze:nie dość że VC były bardzo mocne to jeszcze ostatni Faq je polepszył... ten kto go pisał chyba nigdy nie grał w tą grę - od całe GW...
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton
lora się bierze jednego na cały turniej?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Wszystkie bolce które są jako free choice (czyli niejako 2 na slot), można dublować. Piszę, aby była pełna jasność.mifarex pisze:Przemyśl sprawę z tymi rarami nie mogę wystawić 2 bolce
Po cos ktos ten free choice wymyślił, a 2 bolce w żaden sposób nie wydaja mi się przegięte.
As Laik said.mifarex pisze:lora się bierze jednego na cały turniej?
Ld 7 na gienku brzmi syto... a jeszcze z przerzutem!PSz pisze:Piotrze Twój BSB na pegazie będzie w demisach bezpieczny. Przynajmniej przez chwile
Konkludując:
Ale z was spamerzy.
xYz
Piotr mnie przegoniłGremlin pisze:
Ale z was spamerzy.
Wisła Kraków.
Poprawisz się! to jedynie 17 postów.
Chociaż w zasadzie, to nadrobił Twoją 2letnią przewagę... weryfikując: może być tylko gorzej.
Heh ja przez prawie 5 lat mam o 50% postów mniej.
P.S.
15 grudnia jako data finałowego turnieju pasuje Waszmościom?
8 jest Wrocek, na który się wybieram - nie ma ktos może pary? Bo Gargamel coś wymyśla...
Chociaż w zasadzie, to nadrobił Twoją 2letnią przewagę... weryfikując: może być tylko gorzej.
Heh ja przez prawie 5 lat mam o 50% postów mniej.
P.S.
15 grudnia jako data finałowego turnieju pasuje Waszmościom?
8 jest Wrocek, na który się wybieram - nie ma ktos może pary? Bo Gargamel coś wymyśla...
xYz
Dla mnie 15 grudnia bomba!
Wisła Kraków.