Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Re: Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
15 XII kumpel się obrączkuje.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Że w adwent?Dibo pisze:15 XII kumpel się obrączkuje.
Łączymy się z nim w bólu
Wisła Kraków.
Z tego co wiem, to golębie obrączkuje się 2-3 tygodnie po wykluciu z jaja, zatem w jakims dziwnym terminie się narodził ten twój pierzasty przyjaciel. Poza tym mieć golębia za przyjaciela zakrawa o jakąś patologię. Kraków
xYz
Niektórzy na świeta wyjeżdżają/wracają do domu*, i mają jakieś tam życie rodzinne - zatem jak dla mnie termin gorszy aniżeli 8 grudnia.
*Co więcej:
24 27 28 31. XII - 4 dni urlopu = 12 dni wolnego.
-------
Co do końca świata to spoglądając na bliski wschód, można spodziewać sie jego rychłego nadejścia.
*Co więcej:
24 27 28 31. XII - 4 dni urlopu = 12 dni wolnego.
-------
Co do końca świata to spoglądając na bliski wschód, można spodziewać sie jego rychłego nadejścia.
xYz
Przed samymi Świętami to mega słaby termin
Wisła Kraków.
Hajelfickie w takim razie są przegięte, hmmm może to przez ten asf na nichGremlin pisze:Wszystkie bolce które są jako free choice (czyli niejako 2 na slot), można dublować. Piszę, aby była pełna jasność.mifarex pisze:Przemyśl sprawę z tymi rarami nie mogę wystawić 2 bolce
Po cos ktos ten free choice wymyślił, a 2 bolce w żaden sposób nie wydaja mi się przegięte.
Ograniczenie dobre, czasem cos dostaje rykoszetem.
Dogońcie mnie nieudacznicy spamu
O której się pojawić, chciałem pomóc rozkładać stoły itp
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
mifarex pisze:O której się pojawić, chciałem pomóc rozkładać stoły itp
O ile nie uda mi się tego ogarnąć w PT, to ok 9:20 - 9:30 w sobotę zapraszam
xYz
Tak, jest dozwolone - oczywiscie zakladasz, że uda Ci sie wrzucic dorabianie ghuli
KTOS IDZIE NA TRUNKI PODAWANE W KUFLACH PO TURNIEJU?
xYz
alkohol?Gremlin pisze:Tak, jest dozwolone - oczywiscie zakladasz, że uda Ci sie wrzucic dorabianie ghuli
Chodzilo mi o wykozystanie Ghuli jako zombie, ale pozniej doczytalem na first page ze mozna proxowac .Gremlin pisze:Tak, jest dozwolone - oczywiscie zakladasz, że uda Ci sie wrzucic dorabianie ghuli
Niestety mam tylko 70 zombie i balem sie ze moze byc za malo
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton
musicie coś znaleźć w Krakowie lepszego - to zła sytuacja żeby było 50% więcej chętnych niż miejsc (a pewnie kolejni się już nawet nie zgłaszają) - to dławi Wam rozwój battla.
Strych jest niezły, choć trochę kosztuje...
Strych jest niezły, choć trochę kosztuje...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Gremlin - a może mój przyjaciel jest Delfinem, sokołem albo.. Kozą
A co do terminu - Zdjęcia USG jego dziewoi same wybrały szybką datę, natomiast adwent to nie problem bo ślub taki jak być powinien czyli cywilny
A co do terminu - Zdjęcia USG jego dziewoi same wybrały szybką datę, natomiast adwent to nie problem bo ślub taki jak być powinien czyli cywilny
Czcij Koze !!
Co do turniejów to od czasu do czasu w Tarnowie można zorganizować! np po nowym roku. Mamy miejscòwke na 50 osób więc i od strony Krakowa i Mielca, Kielc będzie blisko może autostrada ułatwi dojazd. Czekamy na Wasze opinię?
Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, o 15:46 przez Maku, łącznie zmieniany 1 raz.