Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Re: Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Chętnie się wybierzemy do Tarnowa
parking w okolicach opery, zaraz przy rondzie mogilskim.Maku pisze:Pytanie, czy przy Vanaheim można zapakować auto bez opłaty gdzies blisko?
Na chodniku na Lubicz, okolice dworca
Wisła Kraków.
Maku pisze:Co do turniejów to od czasu do czasu w Tarnowie można zorganizować! np po nowym roku. Mamy miejscòwke na 50 osób więc i od strony Krakowa i Mielca, Kielc będzie blisko może autostrada ułatwi dojazd. Czekamy na Wasze opinię?
Zróbcie klub - zgłoście turnieje do ligi - jak zrobicie ich wystarczająco dużo dostaniecie głos w LL co nie jest bez znaczenia.
Jak macie lokal gdzie można pić alkohol ja na pewno przyjadę ... lubię Tarnów !
Sevi już dał Ci info, ale możesz też postawić kawałek dalej wzdłuż Stanisława Augusta, Rakowickiej czy Topolowej. Parkowanie za opłatą obowiązuje w dni robocze, zgodnie z tym: http://zikit.krakow.pl/strefa-platnego-parkowania
Maku pisze:Pytanie, czy przy Vanaheim można zapakować auto bez opłaty gdzies blisko?
A już Ci spakowałem podstawkęCaledor19 pisze:ja odpadam
Wisła Kraków.
Proxy są w końcu dozwolone?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Pierwszy post, czytamy ze zrozumieniemGremlin pisze: Proxy dopuszczalne.
Dydu - opłacam jutro Twoją wejściówkę z kasy wpłaconej z livi vol 2
Wisła Kraków.
Idź się dopić a nie szalej po forum Chociaż na twoim miejscu też bym pił, we wtorek dostaniesz taki oklep że lepiej będzie się wymawiać kacem.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Fuck, właśnie sobie przypomniałem, że misfire'y na Helce mogą powodować miscasty. Niech to szlag trafi.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
up listy zgłoszonych
jutro na piwko idziem
jutro na piwko idziem
xYz
Dziękuję za mega fajny turniej!
Jednak przekonuję się powoli że ogry lubią małe punkty, chociaż są smutne bez działa i ze smutnymi bohaterami
Gremlin jest na after party, więc na jego prośbę wrzucam wyniki:
1. Xier
2. PSz
3. Suchy
4. Garg
5. Sevi
6. Syraf
7. Dydu
8. Maku
9. Bafson
10. Gremlin
11. Kosa
12. Dibo
13. Niltag
14. PiotrB
15. Mirafex
16. Tyczka
17. Legion
18. LuciusII
19. Viking
20. Syslak
21. Major
Congratulations!
Jednak przekonuję się powoli że ogry lubią małe punkty, chociaż są smutne bez działa i ze smutnymi bohaterami
Gremlin jest na after party, więc na jego prośbę wrzucam wyniki:
1. Xier
2. PSz
3. Suchy
4. Garg
5. Sevi
6. Syraf
7. Dydu
8. Maku
9. Bafson
10. Gremlin
11. Kosa