Ciupagą po Łapkach! 24 XI 2012 VANAHEIM
Znalazłem w swojej siatce podręcznik angielski do beastmenów,nie wiem jak się tam.
Jako załącznik okazuje się że była też rozpiska mając na względzie to że jest ona na samych rydwanach jest pewnie dilba.
Ma ktos do niego numer kom?
Jako załącznik okazuje się że była też rozpiska mając na względzie to że jest ona na samych rydwanach jest pewnie dilba.
Ma ktos do niego numer kom?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Dziękuję za fajny turniej - osiągnąłem najgorszy wynik od dawna - złożyło się na to wiele czynników ... Gratuluję topce i dziękuję przeciwnikom za bezstresowe bitewki. Następnym razem zagram lepiej! ..Dzięki za after party! Było miło - no i te hostessy Gremlina!
są armie które są mocno premiowane na te punkty a są takie których nie da się wystawić. Ja bym uwolnił jednak lordów zniósł limit bohaterów i uwolnił large targety. Brak lordów i limit dwóch bohaterów likwidowały przewagę armiom które mają tanich bohaterów. No i 5 bitew dla mnie to za dużo zróbmy 1400 i 4 bitwy.
Panie Goblin i Panie Suchy, szkoda ze mnie oszukaliscie troche , nie mozesz ruszyc generala przed testem na zbieranie wiec te harpie powinny na swojej LD testowac i mogly dalej uciekac, co mogloby troche zmienic w tej bitwie ...
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton
DokładnieXier pisze:Grale górą
Wisła Kraków.
Niestety i sedzia i wszyscy w okolo mowili ze moze ruszyc gennerala a dokladnie zminic ten ruch na inny przed testem zbierania, zreszta to nie byla jedyna proba zrobienia walka ze mnie ale jeda z tych co przesza i zostala aprobowana przez wszystich w okolo. Ogolnie czuje maly niesmak z tego powodu ze ludzie wiele razy probowali cos sciemic a ja musialem szukac w zasadach ze tak nie jest, co nie zawsze bylo mozliwe z powodu ograniczen czasowych.PiotrB pisze:najpierw ruszył generała a potem zbierał oddział??? Coś nie chce mi się w to wierzyć . Albo się zakręcili ,albo coś pomyliłeś - na pewno nikt nie oszukał Cię celowo.
nie bardzo rozumiem o czym wy mówicie Przecież najpierw jest zbieranie a potem ruchy. W ferworze walki czasem zdarza się coś co nie do końca zgodne jest z przepisami i to przechodzi . Jeśli sędzia również gra w turnieju to czasem jest rozproszony i odpowiada automatycznie. Ja zawsze najpierw pstrykam mu palcami przed oczami a potem pytam
Nasze turnieje są w dobrej atmosferze i raczej nikt się nigdy nie żalił.
Nasze turnieje są w dobrej atmosferze i raczej nikt się nigdy nie żalił.
-
- Falubaz
Zmieniło coś? Te harpie nic nie zrobiły już w tej bitwie, a bitwę wygrałem różnicą 1000 pts. Sorry miałeś słabą rozpiskę i źle zagrałeś. Co do ruchu przed zbieraniem wcale nie jestem taki pewien że tak nie jest, dopytam o to jeszcze. Prosiłbym o nie wyzywanie od wałkarzy, jeśli jednak jest tak jak mówisz to poprostu ja i Gremlin się pomyliliśmy. Tyle. Peace I'm out
Jak nic nie zdzialaly jak zablokoway mi szkielety na jedna dodarkowa ture, to spowodowao ze doszlo ich tylko pieciu a nie caly odzial do kusznikow. Ale to juz nie wazne bo jest po bitwie, nastepnym razem jak nie znasz zasad to bede ci je pokazywal w BRB.Bretonnian pisze:Zmieniło coś? Te harpie nic nie zrobiły już w tej bitwie, a bitwę wygrałem różnicą 1000 pts. Sorry miałeś słabą rozpiskę i źle zagrałeś. Co do ruchu przed zbieraniem wcale nie jestem taki pewien że tak nie jest, dopytam o to jeszcze. Prosiłbym o nie wyzywanie od wałkarzy, jeśli jednak jest tak jak mówisz to poprostu ja i Gremlin się pomyliliśmy. Tyle. Peace I'm out
Jest dokładnie tak jak napisał PiotrB.
Co do całej sytuacji, to pytano mnie konkretnie o możliwośc cofania ruchów juz po wszystkich subfazach - w fazie pozostałych ruchów, moja odpowiedz była twierdząca, bo naturalnie można. Nikt o żadnym teście zbierania nie wspominał.
Co do całej sytuacji, to pytano mnie konkretnie o możliwośc cofania ruchów juz po wszystkich subfazach - w fazie pozostałych ruchów, moja odpowiedz była twierdząca, bo naturalnie można. Nikt o żadnym teście zbierania nie wspominał.
xYz