Nawet zaliczyłem lokala na Narbutta ostatnio.
A co do historii z Młodym, to bez kitu wyglądał wtedy jak pomiot chaosu

Moderator: swieta_barbara
Patrz tutaj: Krakon 2004 (rok wcześniej) - ponad 45 pkt z hobby! To było choreJankiel pisze:Ogarnijcie sobie wyniki Krakonu - 130 punktów na pierwsze miejsce, czyli co najmniej 30 za hobby i test wiedzy. A dzisiaj młodzież pierdoli, że 1 punkt za wyswig na herosach wypacza wyniki mastera.
http://www.legion.paraszczak.com/wynKrakon.html
Nieprawda. Teraz na Masterach armie niepomalowanie są w ogólne zabronione. Dawniej 1/2 stołów to właśnie były wysypywane z reklamówki proxy.PiotrB pisze:ale przynajmniej każdy się starał ,żeby jego armia jakoś wyglądała - a teraz przychodzi gość z reklamówką - wysypuje plastiki na stół...i mówi czekaj muszę wybrać jakiegoś generała - umówmy się ,że to będzie ten bez lewej ręki i głowy ok?
Chore to jest to co jest teraz..
Jak ty widziałeś oryginalnego Kadai to ja proponuję przestać pićParaszczak pisze:Na Babicach nie było ok. Idąc tyłem sali w kawa-spot można było zobaczyć na ostatnich stołach naprawdę ciężkie widoki. Jakąś Chadecję na samych podstawkach z jednym oryginalnym modelem (Kadai) a armii niepomalowanych w 80% było kilka. Ale o tym za kilka dni w dziale "Turnieje".
bo ich nie chciałem przykleić, a nie byli stabilni. Każdy z moich przeciwników miał możliwość zdecydować bym rycerzy na jagi wsadził - dla naszej gry wygodniej było ich na modelach nie umieszczać. Abstrahując od faktu, że to bardzo nowy oddział, więc nie wszystko udało mi się z nimi zrobić jak chciałem. :*Przemcio pisze:Ale w jednym ma racje nawet na wyższych stołach widziało się skull crusherów bez knechtów na górze... (właściwie były to juggery dochowe na bank)
Choć przyznam, że sam zamiast maga gralem exalted herosem ale maga miałem w walizce i pytałem każdorazowo przeciwnika czy mu przeszkadza taka podmianka i jak coś wyjmę orginalnego:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr pisze: liga się chyba zawsze kończy wraz z końcem ostatniego mastera
Kiedy w końcu kończy się tegoroczna liga? Wraz z kalendarzowym końcem roku czy z ostatnim masterem (czyli Strategicon).Jankiel pisze:czy jesteś za tym, by w sezonie maj-grudzień 2012 odbyło się:
Kod: Zaznacz cały
Terminy Ligi
1.1 Rozgrywki ligowe odbywają się sezonowo.
1.2 Na sezon ligowy składa się dziesięć turniejów klasy master oraz dowolna liczba turniejów lokalnych.
1.3 Sezon ligowy rozpoczyna się 1 stycznia.
1.4 Zamknięcie sezonu ligi następuje 31 grudnia.