Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała
Re: Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała
Bartek, Ty nawet De nie potrafisz nic ugrać.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Wysyłam rozpiske - bestyjski full powergaming! Centirogy, rydwany i doombull na dywanie - wszyscy którzy chca przerazic się potęgą bestii osobiście - zapraszam na MP!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- QC - mogę ci podrzucić troszkę Khorngorów, bo sam pojawią sie z "wieśniacką bretką"
- Ktokolwiek - czuję potrzebę wypożyczenia minimum 5 Yomenów, pieszej magiczki i około 20 łuczników chłopskich.
Uwaga kolejny krakus sie zgłasza:
Bartek "Dibo" Drajewicz Bretonnia.
Jutro podrzucę rozpiskę.
- Ktokolwiek - czuję potrzebę wypożyczenia minimum 5 Yomenów, pieszej magiczki i około 20 łuczników chłopskich.
Uwaga kolejny krakus sie zgłasza:
Bartek "Dibo" Drajewicz Bretonnia.
Jutro podrzucę rozpiskę.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
A nie Dibo, juz wróciłem do fluffgamingu i olałem bestigory - ale dzieki ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Przeciez nie gramy euro - zauważ że przedmioty nie liczą sie do limituPiotrB pisze:ja w sprawie Kraśków - bo ktoś to chyba przegapił albo ja jestem ślepy. Czy też mają limit 2 kości na turę????
Akurat Piotr ma trochę racji - scrolle nie liczą się co prawda do limitu, ale już runelord z rune of balance generuje 2 kostki zamiast 3. Chyba, że ograniczenie dotyczy się power dice'ów.-Qc- pisze: Przeciez nie gramy euro - zauważ że przedmioty nie liczą sie do limitu
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Update listy zgłoszony.
Przedłużony termin nadsyłania rozpisek do środy włącznie.
Przedłużony termin nadsyłania rozpisek do środy włącznie.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Wymyślasz jakieś niestworzone historie o przegiętości DE na format 1800, że z tą armią nie da się grać i że będzie 2x na pudle, nie podając żadnych konkretnych przykładów.Eltharion pisze:Jakimś super graczem nie jestem ale nie popadajmy w skrajnościJankiel pisze:Bartek, Ty nawet De nie potrafisz nic ugrać.![]()
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Poszła rozpiska, Slayer nie jedzie, a mnie nie wiem dlaczego nie ma na liście.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand