Pozdrawiam

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Robiłem testy i sprawdzałem.Szczerze ? Byli świetni. (są w 6 calach od generała więc jego liderka , dobry as .)Jedyne co mnie denerwowało to właśnie jak wspomniał Grichalk ich marne m3.Łukasz_ pisze:Szczerze mówiąc to nie przekonuje mnie ta dyszka ironów. Wiem, że to małe punkty i wszystko tutaj wygląda troszkę inaczej ale co oni mają robić? Bo opcja "wytrzymałej tarczy" do mnie nie przemawia![]()
knifem4n- pisze:Kusznicy się nie sprawdzają
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Po co w ogóle wystawia się BSB? Oblejesz raz panikę po helce albo strach w CC to będziesz wiedział po co go wystawiać.Slaine Mac Roth pisze:Bo co BSB na takie punkty?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie