Ranking Ligi WFB 2008/2009

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Post autor: Heinrich »

Turniej 402 - Adeon, co jest nie tak z wynikami, że nie zostały one klepnięte?

Pozdrawiam, H.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Heinrich pisze:Turniej 402 - Adeon, co jest nie tak z wynikami, że nie zostały one klepnięte?

Pozdrawiam, H.
Wynikami zajmuje się Szmajson - wyniki doszły i są ok, także pewnie Sz. gdzieś pojechał i nie zdążył wrzucić.

Scimitar - jutro wszystkie armie poprawie.

Awatar użytkownika
Klapcioo
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Klapcioo »

Moge prosic o scalenie kont

1823 Filip Serba Bretonnia Ad Astra
2767 Filip Klapcioo Serba Bretonnia Ad Astra
i ozostawienie tego drugiego ID
z gory dziekuje
FILIP SERBA [-o<

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Scimitar pisze:Prośba do osób, które zmieniły armie - zmieńcie je w rankingu. Tak samo proszę o ujednolicenie armii:
- nie ma już Daemonic Legion ani Army of Sylvannia -> trzeba zmienić na Daemons of Chaos oraz Vampire Counts; podobnie zniknął Cult of Slaanesh

pozdro
Zrobione

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Klapcioo pisze:Moge prosic o scalenie kont

1823 Filip Serba Bretonnia Ad Astra
2767 Filip Klapcioo Serba Bretonnia Ad Astra
i ozostawienie tego drugiego ID
z gory dziekuje
FILIP SERBA [-o<
Został 1823 - jakbym miał zostawić 2 to musiałbym przegenerować ranking z 2007 - a to już jest większa robota. Uzupełniłem ci dane w 1823

Awatar użytkownika
Klapcioo
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Klapcioo »

Dziekuje bardzo :D

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Dzisiaj znalazłem błąd na stronie ligi - między innymi dlatego nie były widoczne wyniki kilku imprez. Przy okazji okazało się, że Szmajson wrzucił wyniki 2 turniejów, których nie powinien - te zostały usunięte, a ranking wygenerowany już bez nich. W chwili obecnej wszystko powinno już być ok.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

dlaczego DMP nie ma w turniejach odbytych? zeby sie nagle nie okazalo ze wygral ktos mnie spodziewany i wyniki nie zostana zaliczone :twisted:

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

thurion pisze:dlaczego DMP nie ma w turniejach odbytych? zeby sie nagle nie okazalo ze wygral ktos mnie spodziewany i wyniki nie zostana zaliczone :twisted:
bo DMP chyba nawet nikt nie zgłaszał - nie widziałem jak dotąd wogóle w turniejach
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

nie zgłoszony , czyli nie będzie liczony do ligi :) życie

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Sytuacja z DMP jest irytująca - w zeszłym roku było to samo - i wtedy w ramach wyjątku turniej został zaliczony, bo zgłoszenie było bodajże dzień albo 2 za późno. Ale zgłaszanie turnieju PO turnieju jest skandaliczne i moim zdaniem turniej nie powinien być zaliczony.

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Zgłoszenie takiego turnieju o takiej randze zdecydowanie powinno być zrobione wcześniej, nie od dziś wiadomo, że taka impreza będzie...
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

adeon pisze:Sytuacja z DMP jest irytująca - w zeszłym roku było to samo - i wtedy w ramach wyjątku turniej został zaliczony, bo zgłoszenie było bodajże dzień albo 2 za późno. Ale zgłaszanie turnieju PO turnieju jest skandaliczne i moim zdaniem turniej nie powinien być zaliczony.
<lol> ja mam nadzieje ze zartujesz, jak DMP nie zostanie zaliczone to chyba wyjebie komus z baśki przy nastepnej okazji ;)

a tak serio... nie robcie sobie jaj panowie, 235 osob, najwiekszy turniej w Europie... mysle ze Szmaja nie bedzie taki małostkowy :wink:

co do zglaszania to imo kazdy master powinien byc zglaszany z automatu przez osobe prowadzaca ranking, tak na przyszlosc...

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

thurion pisze: co do zglaszania to imo kazdy master powinien byc zglaszany z automatu przez osobe prowadzaca ranking, tak na przyszlosc...
:lol2: :lol2: Teraz ty raczysz sobie żartować... Thurion - rozumiem, że masz problem, bo zająłeś jakieś miejsce w czołówce ? Generalnie zjebka należy się orgowi...

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

adeon pisze:Generalnie zjebka należy się orgowi...
a kto byl orgiem? Polcon? Ad Astra? Szafa? czy moze JJ jako sedzia glowny? <lol> to nie jest turniej lokalny... to nie jest nawet masterek na 80 osob... to jest DMP

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

thurion pisze:
adeon pisze:Generalnie zjebka należy się orgowi...
a kto byl orgiem? Polcon? Ad Astra? Szafa? czy moze JJ jako sedzia glowny? <lol> to nie jest turniej lokalny... to nie jest nawet masterek na 80 osob... to jest DMP
A ja byłem orgiem ? Albo Szmajson ? Nie żartuj sobie ze mnie.
Dla mnie nie ma znaczenie - lokalek, masterek, dempek - jest coś nad tym - REGULAMIN. Gdyby coś takiego po raz pierwszy się zdarzyło to ok, czasem można zapomnieć- ale 2 rok z rzędu.... coś jest nie tak.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

zgadzam sie ze powinni to zglosic, ale kto teraz ucierpi? orgowie DMP? nie... za rok i tak bedzie pobity rekorf frekwencji bo DMP bedzie w srodku Polski... ucierpia gracze... a niektorzy moga sobie zaczac wiazac pewne fakty i snuc domysly o spisku dziejowym... jak Mlody wygrywa lige to dyplomu nawet nie ma, jak Pomore wygyrwa DMP to nagle nie zostanie ono zaliczone... rok temu zostalo zaliczone, tez nie bylo zgloszone, wygral RS czyli klub Szmaji... fajnie nie? :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

To co za rok znowu będzie taka sytuacja i znowu będzie przymykanie oka bo ktoś węszy spisek albo znowu dopuścił się małego niedopatrzenia? Za każdym razem ma być przyzwolenie do czegoś takiego? To może w Regulaminie dodać pkt. DMP nie trzeba zgłaszać i nie będzie kłótni ;p

Skoro to się powtórzyło to wyznaczcie na przyszłość kogoś kto będzie tą imprezę zgłaszać.

PS. gdzie za rok jest DMP?
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2008, o 08:21 przez Corvus Albus, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Corvus Albus pisze:To może w Regulaminie dodać pkt. DMP nie trzeba zgłaszać i nie będzie kłótni ;p
byloby to najbardziej sensowne rozwiazanie... kazdy master organizuje jeden osrodek, jeden klub... jezeli nie zglosi turnieju to gracze go oleja i nie przyjada, bo kto bedzie chcial jezdzic na niezaliczane do ligi mastery... tutaj nawet niewiadomo do kogo sie przyczepic za to ze turnieju nie zglosil bo w organizacji bralo udzial kilku sedziow/orgow z roznych miejsc w PL...
Corvus Albus pisze:PS. gdzie za rok jest DMP?
Łódź

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

take it easy :)

Orgom wykrecimy suty za to.
Dziś wieczorem jakoś wklepiemy to DMP.

BTW - wyniki z innych turniejow zostana dodane dzis po 23.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

ODPOWIEDZ