milo slyszecWilqu pisze:Zajebioza największa radość z remisu z koralem i goblinem the green one DIE ASARNIL DIE YOU BITCH 10:10

to sa zasady patrolu a wiec nie musisz miec HQ wogule.Wilqu pisze:Ok rozumiem czyli reasumując nie muszę mieć hq by zagrać np chaosem tau czy tayrkami itd.? a zasada wilków że na każde zaczęte 750 pkt muszę mieć hq co z nią???
No i czemu kurde zbanowałeś dreadnoughty tak je lubię nie da rady przesunąć tego na 34 pkt pancerza:d
I czy myślałeś jednak o 6-ciu turach??? To z doświadczenia wiem jakieś 30-40 minut max na tyle grywam bo na tyle mam wojska max 750 pkt...
Aldean pisze:Za duze punkty bo:
Znowu bedą opoznienia, a sala pewnie znowu z ograniczonym czasem! A rozgrywanie bitew do 4 tury jest nie fair.
IMO 1,8k maks
Panowie trudno mi sie z wami nie zgodzic, jednak jesli bierzecie pod uwage ostatni turniej to zwroccie uwage na to ze bedzie o 500 pkt mniej oraz nie trzeba sie bedzie konsultowac z drugim graczem, ponadto teraz limit czasowy wynosil 2.5 h (krotszy okres udostepnienia lokalu) a nie bedzie klopotu zeby wydluzyc czas do 3 h na bitwe. reasumujac wydluzony czas, mniejsza liczba pkt oraz gra single powinna dac mozliwosc rozegrania pelnego wymiaru gryWilqu pisze:Koral zgadzam się z elfem Zajebiste poszkodowanie gdy kończy się grę w 4 turze mając możliwość masakry a kończąc na 13:7:/ 1 turniej przypomnijcie sobie 1650 pkt i ilu ludzi było!!!!
wlasnie 4 bitwy, tu bylyby 3Wilqu pisze:watpie nie pamietam ktory Tumski ale był na bodajrze 2250 na 4 bitwy w 2 musiałem skonczyc w 4 turze ze wzgledu na słaby zapłon przeciwnika..nie oszukujmy sie poziom graczy jest w szerokiej gamie skilla wiec 3h na ten punktarz to i tak mało.....
na 2250 nigdy eni bylo 4 bitew...to bylo an 1350 ;pAldean pisze:Za duze punkty bo:
Znowu bedą opoznienia, a sala pewnie znowu z ograniczonym czasem! A rozgrywanie bitew do 4 tury jest nie fair.
IMO 1,8k maks
u mnie na 3k bohaterowie kosztuja min 1600 pkt wiec na armie mam tylko 1400 co powoduje ze wcale tak duzo nie wystawieWilqu pisze:jesli wpuscic imiennych to 700 to 1 boh nawet: for example karol 700+ na smoku