Skojarzenia z WFB ( w życiu codziennym )
i do tego jeszcze nauczyciel pod koniec close combata ucznia z kartkówką zdaje LD na samych niskich rzutach
"1,2 1,1 2,2 3,2 itd"
"1,2 1,1 2,2 3,2 itd"
no chyba ze masz Frenzy (zdarzają się takie egzemplarze)Jasiuuu pisze:ja polecem nie iść do szkoły - 100% skuteczności
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach

no i znalezlismy zastosowanie crystal ball'a "wykrywanie niezapowiedzianych kartkówek"SlanesH pisze:nosisz sciagi na NIEZAPOWIEDZIANE kartkówki? dobra opcjaM.T. pisze:E, sciąga jako scroll daje radę
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach

Jasiuuu - that's the spirit! 

- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Kumpel, którego rzuciła laska i generalnie bardzo mu doskwiera samotnośc i na gwalt szuka "lepszej połówki" popił troche na Sylwestrze i przyczepił się do jednej dziewczyny(a imo urodą nie grzeszyła), ale było miło. I przed chwilą z nim gadałem i na podsumowanie rzucił tekstem: "No po wódce byłem immune to psychology, ale ja nie chce zdawac feara za każdym kiedy popatrze na swoją laske, dlatego chyba sobie odpuszcze" Mało z fotela nie spadłem 

putoa alasti avantoon! 

A to nie terror? 

terror zdaje sie tylko raz, zreszta jak byl imm to psych to nie musial zdawac terroru i automatycznie przeszedl testLasti pisze:A to nie terror?

gorzej jak dziewczyna ma wiekszy US

pzdr !!
ale terror tylko raz się zdaje 

podobną historyjkę znam z autopsji mojego znajomego, nawet z klubu wyszedł z dziewczyną (choć nie pamięta) następnego dnia jak poszedł na umówione spotkanie z nią to oblał terror z miejsca...
Bruenor jak twój znajomy był "immune..." to nawet fear outnumber mu nie straszny, przypuszczalnie tak się zaprawił że od razu dostał też Stubborna na 10; ciężko oblać zwłaszcza jak flaszka nie daleko w roli bsb i przerzutów, tylko dlaczego tak rano boli głowa??
Bruenor jak twój znajomy był "immune..." to nawet fear outnumber mu nie straszny, przypuszczalnie tak się zaprawił że od razu dostał też Stubborna na 10; ciężko oblać zwłaszcza jak flaszka nie daleko w roli bsb i przerzutów, tylko dlaczego tak rano boli głowa??

po kija te suborny, bsbeki etc.
lepiej od razu mial unbreakable
lepiej od razu mial unbreakable

Wódka daje stubborna na 10 z przezutem ale inicjatywa i ws do 1 spada.
Niektorzy dostaja frenzy.
Rożnie bywa
Gdyby wpadł w pite to by dzieci z tego były
Niektorzy dostaja frenzy.
Rożnie bywa

Gdyby wpadł w pite to by dzieci z tego były