Skojarzenia z WFB ( w życiu codziennym )

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Skojarzenia z WFB ( w życiu codziennym )

Post autor: ZiMny »

Witam.

Otóż jestem już w gronie fanatyków WFB od paru miesięcy i nachodzą mnie dziwne myśli. Przez złożenie tej gry , bardzo dużo rzeczy kojarzy mi się z prawdziwym życiem. Z grubsza chodzi o to , czy jak np nie widzicie dobrze umalowanej kobiety to nie chce wam się krzyknąć
" O KURNA PROPAINTED " lub jak jesteście w szkolę " Ej stary chętnie bym zrobił coś temu nauczycielowi od WF-u , ale pewnie jest on w skrimiuszu" , "Ale bary , AS 3+ lub lepiej "

Nie wiem czy mogę nazwać to problemem , ale nie tylko mnie on dotyczy ale także parę moich kolegów i zastanawiałem się czy macie może podobne przypadki ??

Ogólnie skojarzeń jest dużo , dużo więcej " Test na LD ale już !!! " nawet nie zabardzo interesują mnie wasze skojarzenia jak to czy borykacie się z tym problemem ? , bo mi parę razy się wymskneło i miałem przykre konsekwencje :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

ostatnio jadziemy z dziewczyną na pieska, i uświadomiłem sobie że jestem większy (przewaga masy ciała) i mam atak od tyłu ( ;) ) i zacząłem się niekotrolowanie śmiać . niezły przypał potem był z tego :cry:

Marian
Chuck Norris

Post autor: Marian »

no logiczne - masz +1 za przewage liczebną i +2 za tył wygryszasz o minimum 3, jak nie uda ci sie zadac rany :wink:

skojarenia z tą grą są wszędzie. :D :D

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Wracamy kiedys z Painkillera (chyba) w Lublinie, karlee prowadzi samochod. Jedziemy, jedziemy, nagle przed nami wyrasta trąbiący tir. Nasz samochod spie**ala na pobocze.
karlee: "o k***a, nie zdalem terrora" :lol2:

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

jasiou wszystko ok ale co wy z tym pieskiem robiliście ? :D

:wink:

a Linux ma 2x outnumber :D

Awatar użytkownika
Jasiuuu

i terror i cloud of flies

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

i eye of the gods ;)

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

i helm of many nikes :D

Awatar użytkownika
Jasiuuu

to i ty masz :)

Awatar użytkownika
FIFI (_!_)
Chuck Norris

Post autor: FIFI (_!_) »

Często, często zdaża mi sie używać tekstów batlowych. Najgorsze jednak jest to że ludzie nieinteresujący sie, nie wiedzą o co chodzi i nie wiedzą z czego się śmieje;]

Najczęściej, korzystam z tego, że jak ktoś sie kłóci, to mówie żeby rzucili kostką, aby nie odpowiadali, że nie mają kostki przy sobie to coraz częściej mam przy sobie jedną k6 :wink:

Jak była moda na teksty z twoją starą to pare razy wymsknęły mi sie teksty z towarzystwa WFB, np. Twoja stara to Doom Diver :D Człowieki nie kumate niby sie śmiały bo wszystkie teksty o twojej starej były śmieszne, ale nie wiedzieli co to w ogóle jest Doom Diver 8) ale ja przynajmniej miałem ubaw :!:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jasiuuu pisze:ostatnio jadziemy z dziewczyną na pieska, i uświadomiłem sobie że jestem większy (przewaga masy ciała) i mam atak od tyłu ( ;) ) i zacząłem się niekotrolowanie śmiać . niezły przypał potem był z tego :cry:
Jasiu wygrał, jak dla mnie post miesiąca :lol: :lol: :lol:
Popłakałem się ze śmiechu :lol: :lol: :lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

hehe... w gimnazjum to może mi się zdarzało, ale od dłuższego czasu oddzielam WFB od innych rzeczy ;) Nie zdarza mi się.

Co do tekstów z twoją starą Fifi... Twoja stara wygrywa mastery Ogrami

P.S. Nie łaźcie z Malalem na piwo- on cały czas gada o WFB :D

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Klasyk: kto wie ten wie o co chodzi:
rozmowa 2 battlowcow pisze: - no dobra, moze pogadajmy o czyms innym niz wfb?
- ok, o czym?
- no nie wiem, na przyklad o dupach :)
- noooo stary, ostatnio rozpiske mialem do dupy!!!!
:D

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Furion zamiotłeś :D hehe niezłe dupy :D Nam w klubie urodził się text:

Twoja stara ma miscasty na bound spellach xD.

Znajomy oglądał kiedyś ze mną mecz i grupa pseudo kibiców jakiejś drużyny goni drugich, jedna wielka pogoń, a on na to:

Zobacz jak te gobosy spier.....ą :P Na co ja: Dziwisz się w końcu gonią ich wojownicy Chaosu :D wściekłe korniszony :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

bo batlowcy na imprezkach jak się zbiorą czy przy piwie generalnie potrafią o wfb gadac tylko z drobnymi wyjatkami, takie juz nasze skrzywienie.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Ja powiedzialem szefowi swojej kancelarii, że absolutnie się nie zgadzam, bo FAQ Sądu Najwyższego nie jest wiążące.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Jak on na to zareagował? :>
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Jest coś takiego w kłótniach z kobietami, że obojętnie na jakie punkty by się grało, zawsze mają lepszą rozpiskę ;-)

Tak mi się kiedyś taka myśl nasunęła :-) Jasiu miazga.
Corvus Abus pisze:Znajomy oglądał kiedyś ze mną mecz i grupa pseudo kibiców jakiejś drużyny
Czemu pseudo, tak z ciekawości zapytam?
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

pewnie dlatego że tak utarło się nazywać ludzi którzy przychodzą na stadiony dla wszczynania awantur i bijatyk a nie po to by oglądać mecz. Dlatego Pseudo-.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

ksch pisze:
Corvus Abus pisze:Znajomy oglądał kiedyś ze mną mecz i grupa pseudo kibiców jakiejś drużyny
Czemu pseudo, tak z ciekawości zapytam?
No tak się mówi na kiboli w telewizji :P bo w końcu jaki kibic biega z krzesełkiem albo z kamieniami? :D
Obrazek

ODPOWIEDZ