![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
W sumie według mnie to nasz najlepszy specjal. Największa przeżywalność, najlepsza jednosta dla maga ( maga z brzytwą
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Dla mnie nowe modele PG,WL i SM są o wiele ładniejsze niż stare.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
jeśli już wystawiasz włócznie to ja bym powiedział 5-wide 6-deep, te cztery ataki więcej Cię nie zbawią a masz dłużej stedfasta, poza tym taki oddział z 6 szeregami może świetnie odciągać lekki ostrzał od Twoich speców, zwłaszcza jak grasz z kimś niedoświadczonymdziik pisze:Spearelfy sztuk 30
6x5 czy 5x6 ?
Oczywiście allround
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
po pierwsze to zależy od reszty rozpiski, po drugie obie jednostki są równie często w rozpiskach więc nie da się powiedzieć która jest lepsza. Najlepiej daj i jednych i drugichDragan pisze:Chcę wystawiać arcymaga z BoH i która opcja według was jest lepsza? 28x PG czy 28x WL? Jak arcymag z BoH to brzytwa nie będzie problemem, jest ward 4+ ale nie ma stubborna.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.