Jeżeli chodzi o jakieś fajne Combo to ja wypróbowałem nie jeden raz:
5 z deatha -3 LD + Doom totem (-1Ld) + Helki (-1LD ) Wszystko ucieka, nie ma bata, aby coś zostało
Oczywiście trzeba miec fuxa i wylosować 5 ze śmierci Ale duży mag ma spore szanse jak ma spell Familiara ^^
CHAOS mocny czy nie
Moderator: JarekK
Re: CHAOS mocny czy nie
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
nie tylko to, WE, najwazniejsze rzeczy imperium i mnostwo mnostwo innych, co wazne cie zleje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
deamony, VC, TK, WE, imperium zadużo scroli, bretka to samo + co 2 regiment mr1, DE ring of hotek albo mnustwo czarowania, a nalizaki już wolał z shadowa 6... już wole miej kosztowne combo -1 do LD jak koleś robi panike albo inne takie tam, dajesz to lordowi slaanesha z spell familiarem i oczywiście że nie wylosuje się 2 ale za to mamy maga ktury coś tam robi po za panikowaniem
-
- Masakrator
No jeśli już tak koncypujemy,to przyznam,trudno w WoChu o ultra-uniwersalne kombo.
Co troszkę ogranicza nas i zmusza do wystawiana Wochu na magach(ewentualnie jakiś bsb).
Szkoda mi troszkę furii,zagrałem raz demonami i widzę różnicę,jaką robi ich obecność.
No cuż mimo wszystko,da się grać i wygrać,zwłaszcza z offensami.
Co troszkę ogranicza nas i zmusza do wystawiana Wochu na magach(ewentualnie jakiś bsb).
Szkoda mi troszkę furii,zagrałem raz demonami i widzę różnicę,jaką robi ich obecność.
No cuż mimo wszystko,da się grać i wygrać,zwłaszcza z offensami.