Chodzi mi o singiel formatu DMP, a nie drużynówkę.ksch pisze: Parowe, DMP Darku to spoko opcja, tylko że o ile pary zrobić można od kopa, tak w drużynówkę średnio wierzę, ale może jestem człowiekiem małej wiary :wink:
Pre-Bazyl jednak z Bazyliszkami - Kraków 6 II
Re: Pre-Bazyl jednak z Bazyliszkami - Kraków 6 II
Butan - wszystko jasne.
Jankiel - czy ostatnie zdanie mam traktować, jako odpowiedź na mojego priva?
Jankiel - czy ostatnie zdanie mam traktować, jako odpowiedź na mojego priva?

Dałoby się nakłonić, tylko żeby ktoś dał znać, ze taka zabawa rusza!GoblinNadGobliny pisze:Spokojnie w Knurowie i Kozlowie sa turnieje cykliczne, ktore by pewnie dalo sie naklonic do zabawy.

Doświadczenie dwóch edycji "Wieloboju Imperatora FF", o którym wspominał Jankiel, uczy że na udziale można tylko skorzystać - przede wszystkim jest to niezła reklama ośrodka.

Jak nie wzgardzicie kandydaturą Kozłowa, to chętnie.ksch pisze:Kto jeszcze?
Miejsce z dzikim dojazdem, ale za to samo w sobie bardzo fajne - kryty kort tenisowy w hotelu "Pod Platanem" (Kozłów ul. Marcina 5, http://www.zumi.pl/36429,Restauracja_Ho ... firma.html )
http://www.podplatanem.pl/
Niech się wypowiedzą bywalcy turniejów, żeby nie było że sroka swój ogon chwali.

Ja też jestem za taką opcją bo w tygodniu teraz nie mam czasu grac i zostają tylko weekendy wiec chętnie bym sie przyczynil do powstawania jak największej ilości turniejów w Krakowie 

KrzyśkuW - spoko dalibyśmy znać, jak tylko zakończylibyśmy ustalenia
Dopisuję zatem Kozłów, po stronie turniejów małopolskich 

@Raptor - więc jednak będziesz? Spoko.
@Butan - oki, my bad
@Butan - oki, my bad

Jasne, jasne.c4h10 pisze:KrzyśkuW - spoko dalibyśmy znać, jak tylko zakończylibyśmy ustalenia![]()

Zdecydowanie nie ten.c4h10 pisze:Nie ten Kozłówksch pisze:Dopisuję zatem Kozłów, po stronie turniejów małopolskich

Moja wina, ze nie spawdziłem działania linku do zumi. Mamy osobny temat w kwestii dojazdu do "tego" Kozłowa.
http://www.createforum.com/hlos/viewtop ... hlos#19259
To tak groźnie wygląda tylko na pierwszy rzut oka.

Spoczko, ważne że jest wytłumaczone jak trzeba 

I ludzie po osiemdziesiatceCharki pisze:Jest opatentowane. Tylko ja moge tak robićRaptor pisze:<YYMMM>!!!!(okrzyk bojowy Charkiego)![]()
![]()

Skaven wins, flawless victory, fatality
Hypnotic - będę to omawiał podczas najbliższego turnieju. Terminy wolne są, dyrektor musi nas po prostu poznać, dlatego uprasza się o zachowanie na poziomie
Mapka oki, ale niech to zrobi Butan

Hypnotic - będę to omawiał podczas najbliższego turnieju. Terminy wolne są, dyrektor musi nas po prostu poznać, dlatego uprasza się o zachowanie na poziomie

Mapka oki, ale niech to zrobi Butan

Aha - zapisy robimy od 9:00 wcześniej MDK jest zamknięty.
Radził bym podróż ulica Topolowa do końca, czyli do ronda mogilskiego, dopiero w tym miejscu przejsciem podziemny wychodzimy na mogilska.c4h10 pisze:Link do mapy został dodany w pierwszym poście.
Dla leniwych klikaczy zaznaczone dojście z dworca
1. nie stoimy na swiatłach
2. bezpieczniej
3. szybciej
4. wychodzimy praktycznie pod MDK
5. mozemy sie zgubic na rondzie bo sa tam 3 różne wyjscia, ale wystarczy zapytac...
W którym miejscu na tej trasie stoisz na światłach ?Gremlin pisze: Radził bym podróż ulica Topolowa do końca, czyli do ronda mogilskiego, dopiero w tym miejscu przejsciem podziemny wychodzimy na mogilska.
1. nie stoimy na swiatłach
2. bezpieczniej
3. szybciej
4. wychodzimy praktycznie pod MDK
5. mozemy sie zgubic na rondzie bo sa tam 3 różne wyjscia, ale wystarczy zapytac...
Pod skrzyżowaniem Rakowickiej z Lubomirskiego jest przejście podziemne, a później idzie się cały czas prosto.
Twoja trasa uwzględnia, aż dwa przejścia przez ulicę ze światłami do tego na jednej z nich może Cię potrącić szybki tramwaj :)
To błysnąłem xD
Pod skrzyżowaniem Rakowickiej z Lubomirskiego jest przejście podziemne - tutaj wydawało mi się ze sa światła od zawsze... bo sa ale bez przejscia dla pieszych
.
Co do swiateł z pramwajami - powiedz mi ze stoisz na nich i czekasz jezeli nic nie jedzie
Pod skrzyżowaniem Rakowickiej z Lubomirskiego jest przejście podziemne - tutaj wydawało mi się ze sa światła od zawsze... bo sa ale bez przejscia dla pieszych

Co do swiateł z pramwajami - powiedz mi ze stoisz na nich i czekasz jezeli nic nie jedzie