Ranking Ligi WFB 2007/2008

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

1062 Dzięki z góry;)

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Bonczek pisze:1062 Dzięki z góry;)
Zrobione

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

to ja poproszę o zrobienie porządku z moim miejscem w lidze. oto pewne błędy:
-mam dwa id 1499, oraz 2246
-nie wpisane: bazyliszek2006 (tu ostatni turniej grany chaosem), DMP2006, druzynówka Kultu po trzy osoby to bylo w 2007 juz chyba, ostatnia druzynówka Kultu i jeźdźców hardkoru, Master Blaster.
-Powinno być wpisane-
imię: Bartłomiej, nazwisko: Lewandowski, nick: Bartys, armia: dwarfs, klub: KULT, miasto: Warszawa, e-mail: bartys7@interia.pl.
-wszystkie turnieje w tym sezonie ligi grałem dwarfami.
proszę o wprowadzenie poprawek (w sumie istotne są turnieje z obecnego sezonu tylko), aczkolwiek chciałbym mieć porządek jeśli chodzi o miejsce w lidze, które w chwili obecnej jest w 100% złe.

dziękuję.

Bartys
Kradziej

czy ktos z ludzi zajmujacych sie ligą mógłby wprowadzic zmiany dot. mojej osoby, które napisalem post wyżej. Byłbym bardzo dźwięczny.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Bartys pisze:to ja poproszę o zrobienie porządku z moim miejscem w lidze. oto pewne błędy:
-mam dwa id 1499, oraz 2246
-nie wpisane: bazyliszek2006 (tu ostatni turniej grany chaosem), DMP2006, druzynówka Kultu po trzy osoby to bylo w 2007 juz chyba, ostatnia druzynówka Kultu i jeźdźców hardkoru, Master Blaster.
-Powinno być wpisane-
imię: Bartłomiej, nazwisko: Lewandowski, nick: Bartys, armia: dwarfs, klub: KULT, miasto: Warszawa, e-mail: bartys7@interia.pl.
-wszystkie turnieje w tym sezonie ligi grałem dwarfami.
proszę o wprowadzenie poprawek (w sumie istotne są turnieje z obecnego sezonu tylko), aczkolwiek chciałbym mieć porządek jeśli chodzi o miejsce w lidze, które w chwili obecnej jest w 100% złe.

dziękuję.
Dane osobowe moge zminic i polaczyc punkty w jeden z profili - ALE w kwesti gdzie sa twoje punkty musisz kontaktowac sie z organizatorami poszzcegolnych imprez, bo to oni teraz tworza ranking. Twoimi danymi zajme sie dzisiaj wieczorem

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Jeżeli obudziłeś się teraz, gdzie są wpisane twoje punkty za turnieje z zeszłego roku to tylko pogratulować :lol:

A tak poważniej - liga i ranking ten co jest obejmuje sezon 2007/2008 liczony od 1 maja 2007. Więc siłą rzeczy turnieje wcześniejsze nie są do niej zalcizane.
A jeśli chodzi o turnieje - to organizator odpowiada za wysłanie prawidłowe wyników, więc tam kieruj pytania - czy wysłali, czy wpisali ci punkty. Rankig tylko zapisuje przysłane wyniki, sumuje i sortuje.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Scimitar pisze: Rankig tylko zapisuje przysłane wyniki, sumuje i sortuje....
Nooo..... robi troche wiecej, ale dla uproszczenia przyjmijmy taka wersje ;)

Bartys
Kradziej

ok pal szesc wyniki z poprzednigo sezonu(chodzilo mi bardziej o fakt ze caly czas sa one wpisywane[lub nie:P] na konto hord chaosu zamiast krasi), bardziej mnie interesuje ujednolicenie mojego id i danych bo ostatnio organizatorzy zaczynaja chciec id w zgloszeniach na turnieje. W kazdym badz razie dzieki za zajcie sie sprawa

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Bartys pisze:ok pal szesc wyniki z poprzednigo sezonu(chodzilo mi bardziej o fakt ze caly czas sa one wpisywane[lub nie:P] na konto hord chaosu zamiast krasi), bardziej mnie interesuje ujednolicenie mojego id i danych bo ostatnio organizatorzy zaczynaja chciec id w zgloszeniach na turnieje. W kazdym badz razie dzieki za zajcie sie sprawa
Zrobione. Sprawdz jeszcze, czy wszystko sie zgadza

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

czy wyniki turnieju parowego z zeszlej soboty z gdanska dotarly?

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

thurion pisze:czy wyniki turnieju parowego z zeszlej soboty z gdanska dotarly?
Skoro ich nie ma zaczy sie, ze nie dotarly.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Wyniki z turnieju "Cud nad Wisłą" są jeszcze punktowane według starej zasady 0-20, nie nowej 0-100.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Nehan pisze:Wyniki z turnieju "Cud nad Wisłą" są jeszcze punktowane według starej zasady 0-20, nie nowej 0-100.
Problem organizatora. I tak turniej nie powinien byc zaliczony, bo wyniki nadeszly z 3 tygodniowym opoznieniem.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

adeon pisze:
Nehan pisze:Wyniki z turnieju "Cud nad Wisłą" są jeszcze punktowane według starej zasady 0-20, nie nowej 0-100.
Problem organizatora. I tak turniej nie powinien byc zaliczony, bo wyniki nadeszly z 3 tygodniowym opoznieniem.
No to niezaliczyć - co za dyskusja.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

Post autor: Kowal »

Mam pytanie, czemu nie przyjeło mi wyników Lipcowego Turnieju Parowego - wysłałem na admin@adeon.livenet.pl odpowiedni arkusz w formacie csv a na ligawfb@o2.pl exelową wersje. Może ktoś sprawdzić, czy aby wszystko OK, zwłaszcza, że mi sie tu gracze cisnieniują, że wyników na stronie nie ma :P

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Kowal pisze:Mam pytanie, czemu nie przyjeło mi wyników Lipcowego Turnieju Parowego - wysłałem na admin@adeon.livenet.pl odpowiedni arkusz w formacie csv a na ligawfb@o2.pl exelową wersje. Może ktoś sprawdzić, czy aby wszystko OK, zwłaszcza, że mi sie tu gracze cisnieniują, że wyników na stronie nie ma :P
Uwielbiam takie posty.... Nie "przyjelo", bo nie jestem przyssany na 24h do komputera.... Wyniki wyslales dzisiaj - o 17:46(i w momencie wyslania twojego posta na forum, wyniki juz byly na stronie), takze sie nie goraczkuj - ja takze musze wrocic do domu, zeby przegenerowac ranking.....

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

Post autor: Kowal »

Przepraszam za problem, po prostu od tygodnia mi wiercą dziure w brzuchu, by wyniki były na stronie...

Ja też mam strasznie mało czasu na wszystko w tym tygodniu i jakby nie przyjeło wyników, to nie miałbym za bardzo czasu na wysłanie ich kiedyindziej. Widziałem, że uaktualnił się jeden turniej pod moim a moj nie i to mnie to zaniepokoiło. Na przyszłość spokojnie wyczekam ;)

Pozdrawiam,
Kowal

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Czy wyniki Tropiku doszły??
Marek zapewniał, że wysyłał. Teraz wyjechał gdzieś na wakacje.
A wyników na stronce nie ma.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Kielon pisze:Czy wyniki Tropiku doszły??
Marek zapewniał, że wysyłał. Teraz wyjechał gdzieś na wakacje.
A wyników na stronce nie ma.
Wyslal, ale wyslal excela, a nie csv i na dodatek nie na ten adres co trzeba. Takze jak przyjedzie to oczekuje na poprawny plik na wlasciwy adres.

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Który w końcu plik jest własciwy???

I co zrobić, żeby zamienić exelka na csv???

Duży nakład pracy trzeba w to włożyć??

Zablokowany