WIELKI DRACON
Pewnie czempion z hochla Malal ty znowu inna armia teraz grasz ?
"Może" ja bede miał ale nie jest to nic pewnego...
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Krótko i na temat nie... Limited ich nie przewiduje...Inferno pisze:czy Stirquit's Wooda Gobbas są dozwolone ?
EDIT:
Jeśli to możliwe to ładnie proszę o przesyłanie zgłoszeń wraz z rozpiską a nie oddzielnie ... ułatwi mi to prace a także ja usprawni
Z góry dziękuję
Natąpiła zmiana w rozpisce godzinowej (szczerze mówiąc kosmetyczna)
Proszę, też by gracze jadący jakąś grupą, np. z Warszawy, Białegostoku itp. (chodzi o połączenia pociągiem), pisali jakim pociągiem jadą - ułatwi to nam zorganizowanie ewentualnego odbioru z dworca, tudzież wsadzenie w Gdyni w SKMkę
Proszę, też by gracze jadący jakąś grupą, np. z Warszawy, Białegostoku itp. (chodzi o połączenia pociągiem), pisali jakim pociągiem jadą - ułatwi to nam zorganizowanie ewentualnego odbioru z dworca, tudzież wsadzenie w Gdyni w SKMkę
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
jest twoja?! myślałem że twojej mamythurion pisze:ej Scimi, upubliczniles moja seksowna rozowo pomaranczową posciel nieladnie
Zorientuję się jak chłopaki będą jechać. Ale jak o 9ej rano będziesz w Gdańsku to na 10tą nie zdążysz! Z Gdańska do Wejherowa SKM jedzie godzinę i 10 minut plus musisz dojść do szkoły.Stachu pisze:A jak z odbiorem z Gdańska z PKS'u???
Dałoby radę mnie odebrać o 9 rano, albo jakoś pokierować do Wejcherowa??
Draconis - FOR EVER !!!
http://skm.trojmiasto.pl/l.phtml?nr_poc ... &dnityg1=2
to jest chyba ostatnia skm'ka ktora mozna dotrzec na 10 do Wejherlandu.
a Gdyni czy Gdanska to chyba kazdy da rade dotrzec skm'ka do Wejherowa i tam wszystkich zgarnijcie
to jest chyba ostatnia skm'ka ktora mozna dotrzec na 10 do Wejherlandu.
a Gdyni czy Gdanska to chyba kazdy da rade dotrzec skm'ka do Wejherowa i tam wszystkich zgarnijcie
a z Gdańska nikt nie jedzie zeby zabrać po drodze?
byscie sie lepiej zaczeli zapisywac, a nie tu spamować (ew. byscie chlopaki jakis update na stronie zrobili..), bo frekw na niecale 3 tyg przed turem troche odstrasza
@Stachu, jak nikt sie nie zdeklaruje na wziecie cie to moge cie zabrac, ja co prawda musze lekko kolowac zeby zahaczyc o PKS ale sie poswiece jak cos przypomnij przd turem i podaj mi na PM swojego koma
pzdr
@Stachu, jak nikt sie nie zdeklaruje na wziecie cie to moge cie zabrac, ja co prawda musze lekko kolowac zeby zahaczyc o PKS ale sie poswiece jak cos przypomnij przd turem i podaj mi na PM swojego koma
pzdr
tylko 8osób się zgłosiło (troje bez rozpisek), nagród mamy chyba z ponad 40 więc stosunek wychodzi niezły
Ludzie Sssysje maja ciągle to nie w glowie im rozpisek pisanie...
Dopisz mnie rozpe podesle , jak ktos mi ja zrobi bo nie mam abka tutaj
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Jeśli można to upraszałbym o zgłaszanie się zgodnie z wzorem z regulaminu byłbym wtedy bardzoZiemko pisze:Dopisz mnie rozpe podesle , jak ktos mi ja zrobi bo nie mam abka tutaj
...taka moja prośba- sugestia... może by zamieścić liste osób, które się zgłosiły albo wysyłać jakiegoś meila potwierdzającego zgłoszenie... tak żeby każdy miał pewność, że wszystko jest ok
pozdrawiam
pozdrawiam
a na stronie Dracona w dziale zgloszenia to co ?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!