Dobrze, ze chociaż czerwone widać jako czerwone ^^
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Powinna być bardziej zielonaCorunn pisze:Na zdjęciu w aparacie jest niebieska, w kompie też niebieska, na żywo - turkusowa, rozjaśniana do błękitnego
Dobrze, ze chociaż czerwone widać jako czerwone ^^
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Ciekaw jestem tego transwestytyCorunn pisze:Autorska. Połączenie niebieskie... turkusowego i czerwonego wyszło mi jakoś tak sobie. Jeszcze nie wiem, co właściciel na to, ale twierdził, że mogę robić, co chcęZostał mi jeszcze nekromanta-transwestyta do pomalowania... Ale tu raczej na czarno będę kombinować, bo figurka sama w sobie jest straszna.
Jesli jeszcze bedziesz miec okazje to popros "profesjonalnego" fotografa zeby focil na zoomie macro z przeslona wieksza niz f/8 przy zblizeniach bo nic poza plytka GO nie widac na figurce. Efektownie nie rowna sie efektywnie w tym przypadku- szczegolnie na ostatnim zdjeciuCorunn pisze:Te drugie lepiej odzwierciedlają to, jak figurka wygląda. Ale to robił profesjonalny fotograf, a nie ja. Gdybym mogła go za każdym razem prosić o sesję zdjęciową figurek, to byłoby super, ale niestety tak się nie da
A w moim przypadku nawet kupienie aparatu nie dałoby nic, równie koszmarnie robię zdjęcia, co na nich wychodzę. Aparaty mnie nie lubią ;(
No to jeszcze niech obrobi dobrze pod wzgledem balansu bieli bo na skalibrowanym monitorze Jest kremowe. A to konkretnie zmienia kolory figurki.Corunn pisze:Białe.