Malunki Chittos'a 03.01 Warsphinxy i hierofant
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Malunki Chittos'a 20.08 Woch
Ja tam fluffu nie lubię, więc mi się kolorystyka podoba, aczkolwiek nie pieję z zachwytu. Ot, solidnie pomalowane figsy ... Brakuje jeszcze nurglity na dysku
Profanacja w szeregach chaosu powiadasz?smiejagreg pisze:... Brakuje jeszcze nurglity na dysku
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Gicik, jak na speedpaint...
Woszek fajny ladny. Zdazyles machnac jakies dokladniejsze foty ?
Lepiej niż git. Jak mi sie uda to z trayami zrobie fotke całej armii. został jeszcze demon, druga chimera, helupa - najlepsza współpaca ever ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Niestety nie. Malowałem w nocy. W ogóle klej mi się skończył jak rydwany kleiłem i o 7 rano na rowerze do sklepu musiałem jechać. O 9 już w busie musiałem być, więc foty jak każdy widzi:D^Karpiu^ pisze:Woszek fajny ladny. Zdazyles machnac jakies dokladniejsze foty ?
Bardzo mi się podoba te feniks, jest lepszy od tego poprzedniego.
Mam nadzieję, że zobaczę go na żywo na Falkonie
Mam nadzieję, że zobaczę go na żywo na Falkonie
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Skądś znam te zółte kwiatki... ^^
świetne modele, niebieski to chyba twoja specjalność
Spróbuj rzucic jakiś ciekawy wash na kore w kilku miejscach - np zielony. Moze fajnie wyjść, nie amsz gdzie washowac ziemi, to smaruj po skałach
świetne modele, niebieski to chyba twoja specjalność
Spróbuj rzucic jakiś ciekawy wash na kore w kilku miejscach - np zielony. Moze fajnie wyjść, nie amsz gdzie washowac ziemi, to smaruj po skałach
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2013, o 20:43 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Akurat ostatnio mam same niebieskie zamówienia
- Marynarz Storczyk
- "Nie jestem powergamerem"
Malowanie ładne tylko jak dla mnie to ten zielony się gryzie z niebieskim. Lepiej by wyglądały moim zdaniem jeśli zielone elementy byś zastąpił tymi pomarańczowymi. Tak po za tym to mi się podobają
El dinero no es nada, pero mucho dinero, eso ya es otra cosa.
Klientowi się podobają takie akcenty ale dzięki za uwagę
dla mnie do niebieskiego akurat fajnie pasuja bezowe kolory ; p