Reprezentacja Polski 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Reprezentacja Polski 2014
może być ? ;D
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Może opcja nr 3 wprost z magicznego świata jednorożców w którym mogę mieć swoje zdanie.Dymitr pisze:tani troll czy pijesz od poniedziałku?Lazur pisze:Poza Furionem wygląda gut
Jeżeli chodzi o skill nie mam zastrzeżeń ale pamiętam nieudany skok na AR com i to jest dla mnie jak szczanie Grosskreutza w lobby hotelu. Parafrazując Loewa: Reprezentant powinien być reprezentantem nie tylko przy stole i tyle z mojej strony.
Oczywiście na ETC będę trzymać kciuki i za Furka
Jak Ronaldo pajacował po finale CL to byś go też do składu nie brał, nie? Masz swoje zdanie, ale merytoryke ma ono przydrożnego kamienia.Lazur pisze:Może opcja nr 3 wprost z magicznego świata jednorożców w którym mogę mieć swoje zdanie.Dymitr pisze:tani troll czy pijesz od poniedziałku?Lazur pisze:Poza Furionem wygląda gut
Jeżeli chodzi o skill nie mam zastrzeżeń ale pamiętam nieudany skok na AR com i to jest dla mnie jak szczanie Grosskreutza w lobby hotelu. Parafrazując Loewa: Reprezentant powinien być reprezentantem nie tylko przy stole i tyle z mojej strony.
Oczywiście na ETC będę trzymać kciuki i za Furka
Ostatnio zmieniony 27 maja 2014, o 08:45 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lazur jesli chodzi o charakter to Furion bylby ostatnia osoba do repy, ale skill ma bardzo dobry, co pokazuje ownujac mastery w tym sezonie.Lazur pisze:Poza Furionem wygląda gut
Imo to jedna z najbardziej oczywistych kandydatur w tym roku.
Gratuluję wybranym. Reprezentacja wygląda na taką, która może odbić tytuł. Szczególne gratulacje dla Furiona, który jedzie mimo obszczekiwania go na forum oraz dla Rinca, któremu karne zakończenie battlowej kariery nie przeszkadza w ciśnięciu na ETC
z resztą reprezentacja zasze łączy, nawet Siweusz już gratulował.
z resztą reprezentacja zasze łączy, nawet Siweusz już gratulował.
Sam dajesz! Przecież klucz i te sprawy..
Ale pie....niczysz, gorzej niż ja
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Furiona bym raczej porównał do Ballotelliego niż Ronaldo...Dymitr pisze:Jak Ronaldo pajacował po finale CL to byś go też do składu nie brał, nie? Masz swoje zdanie, ale merytoryke ma ono przydrożnego kamienia.
1. Wiózł 250k funtów na miejscu dla pasażera, złapały go gliny i pytają czemu wiezie taki szmal odpowiedział "Bo mogę" czyli to co Furek zgłaszając się do AR comu.
2. Jak go nie lubisz to jesteś rasistą
Ziomuś. Kim ty w ogóle jesteś?
Do ARcomu w tym roku też się zgłoszę. Mam nadzieję, że lżej Ci na sercu z tą wiedzą.
Do ARcomu w tym roku też się zgłoszę. Mam nadzieję, że lżej Ci na sercu z tą wiedzą.
Lazur pisze:...
Żenujące.... ciekawe do kogo byś siebie porównał
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Nagonkę czas zacząć. Pamiętajcie chłopcy, każdego o innym zdaniu należy zmasakrować. W kupie siła.
dobrze, że są takie robaki jak to, dzięki nim wiem po co żyjęRobaczek pisze:Nagonkę czas zacząć. Pamiętajcie chłopcy, każdego o innym zdaniu należy zmasakrować. W kupie siła.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Kraśki były poważną kandydaturą i jako armia sama w sobie oraz przez fakt, że mamy obecnie dwóch świetnych graczy. Pytanie tylko kosztem czego?PiotrB pisze:hm... a kraśki i woch nie są wam potrzebne?
Graty wybranym i powodzenia!
Woch mamy.
-
- Kretozord
Falko i Griszli?Dębek pisze:Kraśki były poważną kandydaturą i jako armia sama w sobie oraz przez fakt, że mamy obecnie dwóch świetnych graczy. Pytanie tylko kosztem czego?PiotrB pisze:hm... a kraśki i woch nie są wam potrzebne?
Graty wybranym i powodzenia!
Woch mamy.