Kolejna porcja zwiadowców. Domknąłem pierwszą dziesiątkę i mój zapał do następnych dziesięciu nieco spadł - podziwiam cierpliwość malujących 40-osobowe klocki.
I coś dla miłośników lotnictwa - Beard Force One (A może Beer Force One )
Podstawki wymagają jeszcze nieco szlifów, i może nieco poprawek czeka krasnoludzkie siły powietrzne, ale działko parowe już działa.
Widywałem w tej galerii lepsze malunki choć te nie są złe Świetnie ci metaliki wychodzą więc żałuję, że gyrosa tak całego nie zrobiłeś (bo ten niebieski na kadłubie to nie metalik?).
Nie metalik. Raczej próby jak wychodzi pędzel na dużych gładkich powierzchniach. Jest na Gyro parę elementów, które ulegną poprawie - na pewno szycie skrzydeł/śmigła, czy poprawienie łączeń poszczególnych elementów (osadzenie działka mi trochę nie wyszło i nierówna szczelina łyknęła w paru miejscach więcej farby. Ale póki co polata w takim stanie
Jeszcze chyba za mało krwisty. W planach jest zabryzganie go prawie całego posoką, bo pierwsze podejście nie wyszło jak należy. Lepsze fotki po dokrwieniu (albo wogóle jak nie wyjdzie ... )
Pewnie się przytulę do pierwszej partii (złoto + wash + rozjasnienia), widać chyba różnicę na zdjęciu. Trochę uwagi przyda się broni. Podstawki - jak zwykle.