Jeszcze chyba ze 2 pary z gdyni, takze przyjedziemy mam nadzieje liczniej niz przed rokiem

ja mam jechać z Kreolem jak on sobie załatwi armię. Mati mówił, że będzie jechał z Lokim, też pod warunkiem że załatwi sobie armię:PMłody pisze:Ja z Szymonem pojawimy się bronić miejsca sprzed roku.
Jeszcze chyba ze 2 pary z gdyni, takze przyjedziemy mam nadzieje liczniej niz przed rokiem
To najwyżej zostawicie Kreola i Matiego a pojedziecie razem w parzePająk pisze:ja mam jechać z Kreolem jak on sobie załatwi armię. Mati mówił, że będzie jechał z Lokim, też pod warunkiem że załatwi sobie armię:PMłody pisze:Ja z Szymonem pojawimy się bronić miejsca sprzed roku.
Tak sie zastanawiam że gdyby byłby dopuszczone Nowe HE (choc z przyczyn oczywistych nie są tym razem i z tym nie poliemizuje) to kompozycja tej armii na 2000+ (bez Lorda bo takie zasady tego turnieju) powinna być taka jak booku HE (to jak nie dopuszczać BSB w Bretce), a przy nowych HE to jest kaplica bo one wszyskie fajne oddziały mają w specialach.Malal pisze:3+ cory 0-4 speicale 0-2 rary 1-4 hero i nadal 3 dychy