ja tam po tropiku plakac nie bedeszafa@poznan pisze:żart pewnie nie, obstawiam ze niestety strzał w stopę.
Plany- liga 08/09 i mastery
Moderator: swieta_barbara
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
ja nie oceniam tropiku jako turnieju organizacyjnie etc, bo nie wiem jak wygladal - mowie tylko ze wielu graczy nie jechalo na niego z powodu odstreczajaego dla nich formatu i zasad, i to imho jeden z glownych powodow dla jakich nie mial pelnej frekwencji masterowej. Nowe zasady wygladaja generalnie dokładnie tak samo odstereczajaco (2 głowy przy stole juz powaznie obnizaja tempo gry, nie wspominajac o trzech).
Gdyby byl to singiel 3k open, to co innego, ale 3 razy 1k to dla mnie jakas masakra.
Gdyby byl to singiel 3k open, to co innego, ale 3 razy 1k to dla mnie jakas masakra.
turniej ktory od zawsze ma zasady tak odrzucajace ze nawet nie rozwazam wyjazdu na niego nie moze otrzymac pozytywnej opinii... to chyba oczywisteKielon pisze:Najbardziej podoba mi sie ocenianie imprez na których się nawet nie było.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Witam, czy nowa liga 08/09 zaczyna się z dniem 1 maja? Czy może długi weekend to jeszcze stara liga?
TakHeinrich pisze:Witam, czy nowa liga 08/09 zaczyna się z dniem 1 maja? Czy może długi weekend to jeszcze stara liga?
Co do samych zgłoszeń - czemu aż tyle jest na październik/listopad ?? Znowu ma być tak, że na jesieni master za masterem, a potem sen zimowy i czekanie na coś do wiosny ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
coz, jesli nikt sie nie wycofa z tych terminow to sytuacja bedzie ciezka... bo o jesien konkuruje kilka fajnych imprez, ktore ze wzgledu na czas nie moga wszystkie byc masterami - a pozostale terminy w zasadzie bez konkurowania...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
no nie chciałbym sytuacji, że parę imprez dostanie rangę ze względu na brak kontrkandydatów
podobnie nie chciałbym, aby na jesieni było 6 z 10 masterów (w ciągu trzech miechów) - to też bezsens
chciałbym też przypomnieć pewną kwestię, która była już poruszana - kiedy ma się kończyć sezon ligowy ?? może w marcu ?? chodzi oczywiście o wyłanianie składu na Euro
podobnie nie chciałbym, aby na jesieni było 6 z 10 masterów (w ciągu trzech miechów) - to też bezsens
chciałbym też przypomnieć pewną kwestię, która była już poruszana - kiedy ma się kończyć sezon ligowy ?? może w marcu ?? chodzi oczywiście o wyłanianie składu na Euro
Draconis - FOR EVER !!!
tylko PGA jest nie przekładalne.
jeżeli chodzi o strategikon to możemy być w miarę elastyczni, możemy go zrobić właściwie kiedykolwiek.
napisałem październik/listopad, bo to nasz tradycyjny termin, ale nie widzę problemu żeby zrobić go w lutym czy na wiosnę.
jeżeli chodzi o strategikon to możemy być w miarę elastyczni, możemy go zrobić właściwie kiedykolwiek.
napisałem październik/listopad, bo to nasz tradycyjny termin, ale nie widzę problemu żeby zrobić go w lutym czy na wiosnę.
terminem troche omijanym przez mastery sa teraz wakacje.. miedzy 5 lipca (Wejcherowo) a 30 sierpnia (DMP) zgloszony jest jedynie TROPIK, ktory ze w zgledu na slaba frekwencje w obecny sezonie i zmiane na niesprawdzony format ma IMO małe szanse, jego glownym atutem jest wlasnie to, ze pozostałe mastery sa w odstępie ok miesiaca od niego
rok temu było jeszcze EURO (dotyczy ono ok 10-12 osob), teraz niema go w Polsce, wiec jest mała luka turniejowa.
no i o dziwo marzec/kwiecien sa mało obelgane.. w zgloszeniach na obecny sezon było chyba sporo chetnych na ten czas
pozdrawiam
rok temu było jeszcze EURO (dotyczy ono ok 10-12 osob), teraz niema go w Polsce, wiec jest mała luka turniejowa.
no i o dziwo marzec/kwiecien sa mało obelgane.. w zgloszeniach na obecny sezon było chyba sporo chetnych na ten czas
pozdrawiam
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
cos ci sie źle czyta assasselo, jeszcze DMW w Ostrowie WLKP jest zgłoszone na ten okres czasu (lipiec bodajze).
tak, zauwazyłem pozniej.. ale nie mialem czasu zedytowac posta.. przepraszam za uchybienie.
co nie zmienia mojego wewnetrznego przeczucia ze w wytypowanej 10 nie bedzie mastera w srodku wakacji.
pozdrawiam
co nie zmienia mojego wewnetrznego przeczucia ze w wytypowanej 10 nie bedzie mastera w srodku wakacji.
pozdrawiam
dobrze ze jest to glosowanie - jasne, klarowne zasady sa potrzebne. do konca ligi mysle ze przeglosujemy liste masterow